Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Lerend netwerk HR directors

Lerend netwerk HR directors

Dit lerend netwerk brengt HR directors van toonaangevende, al dan niet internationaal actieve, bedrijven uit Oost-Vlaanderen samen. Per bijeenkomst snijden we een actueel en uitdagend thema aan, eerst door een expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden vanuit de groep.

Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Tijdens dit lerend netwerk leren de deelnemers zowel van een expert als van elkaar. 

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens elke sessie wordt er één topic uitgelicht. Deze topics worden tijdens de kick-off door de hele groep bepaald. In totaal staan er zes sessies op de agenda.

Voor wie is dit lerend netwerk interessant?

HR directors van grote(re) kmo’s en multinationals uit Oost-Vlaanderen die hun HR-beleid willen afstemmen op de ontwikkelingen, trends en uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt en ten opzichte van elkaar.

Niet het netwerk voor jouw functie? Ontdek ook...

HR2Grow

Hier brengen wij een vaste groep van een 10-15 tal personeelsverantwoordelijken uit de Oost-Vlaamse kmo-wereld samen om operationele HR expertise met elkaar te delen.

Meer informatie over dit lerend netwerk

Recruiters & Talent Acquisition Managers

Dit netwerk richt zich op HR professionals uit bedrijven uit Oost-Vlaanderen die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces. Een gloednieuwe community die zich ontfermt over de uitdagingen rond recruitment in de terug naderende ‘war for talent’. 

Meer informatie over dit lerend netwerk

HR managers & business partners uit start-ups & scale-ups

Een gloednieuwe community die zich buigt over de HR uitdagingen van deze jonge bedrijven. Per bijeenkomst snijden we een actueel en uitdagend thema aan, eerst door een bewezen expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden. We leren over het thema door enerzijds de best cases toe te lichten en anderzijds de problematieken te behandelen vanuit de groep.

Meer informatie over dit lerend netwerk

Contactpersoon

Arne Oosthuyse

Manager Opleidingen - Manager Arbeidsmarkt & Onderwijs