Skip to main content
  • Ontdek hoe Voka - KvK Limburg er voor jou kan zijn.

Ontdek hoe Voka - KvK Limburg er voor jou kan zijn.

Het Voka netwerk, een warm nest.

Word lid van Voka - KvK Limburg en kom terecht in een warm nest van 18.000 leden met groeiambities waar de lokale Kamers van Koophandel en haar 350 medewerkers jaarlijks meer dan 1.000 netwerkevents, activiteiten en opleidingen organiseren. 
Als Voka-lid kun je rekenen op de steun van het netwerk, want Voka verdedigt, verbindt en versterkt ondernemingen. Wil je weten hoe? 
 

 

Dankzij Voka – KvK Limburg sta je als ondernemer nooit alleen.

Of je nu net gestart bent of al jaren onderneemt, dankzij Voka – KvK Limburg sta je als ondernemer nooit alleen. Je kan altijd rekenen op iemand die je belangen verdedigt, zowel bij de lokale als nationale beleidsmakers. Dit doen wij aan de hand van studies en onderbouwde standpunten ontwikkeld door onze experten en in nauwe samenspraak met onze leden. We voegen proactief onderwerpen toe aan de politieke agenda die belangrijk zijn voor ondernemers. Dankzij de vele lobbydossiers van Voka – KvK Limburg krijgen ondernemingen die steun die ze verdienen en nodig hebben om vooruit te gaan.

 

Ontdek wat Voka -KvK Limburg voor jou kan betekenen.

Voka - KvK Limburg brengt je op het juiste moment in contact met de juiste persoon.

Door gebruik te maken van ons uitgebreid netwerk verruim je je blik op de wereld en leer je bij van je collega-ondernemers. Wij brengen je op het juiste moment in contact met de juiste persoon. Op deze manier deel je ervaringen uit en ontstaat er kennisoverdracht. Zo blijf je op koers en kan je groeien als ondernemer. Wij organiseren activiteiten voor ondernemers en beleidsmakers uit de politieke en academische wereld. Je kan bovendien op je eigen ritme bijleren en inspiratie opdoen via de specifieke communities van Voka, zoals het starterstraject of coachingstraject voor groeiondernemers.

Voka – KvK Limburg houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe maatregelen en wetgeving die op jouw business van toepassing zijn.

Ons economisch klimaat verandert continue. Het is daarom belangrijk om kort op de bal te spelen en je strategie vaak bij te sturen. Daarom houdt Voka – KvK Limburg je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe maatregelen en wetgeving die op jouw business van toepassing zijn. Hulp nodig bij een moeilijk fiscaal dossier of een vergunning? Aan de hand van actuele informatie maar ook advies van experten kan je als ondernemer snel de juiste beslissingen nemen. 


Het opleidingsaanbod van de Kamercademie van Voka – KvK Limburg bevat maar liefst 16 thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een cursus over duurzaam ondernemen of verdiep je nog meer in de wereld van marketing en sales. Tijdens elke opleiding staat jouw persoonlijke en professionele groei centraal. Bij ons staan de noden van onze ondernemingen centraal.
Wil je je ondernemer over de grenzen heen? 
Voka – KvK Limburg begeleidt en stimuleert ondernemingen (in alle sectoren) bij het internationaliseren  via informatiesessies, begeleidingstrajecten, handelsmissies en internationale netwerkevenementen. Daarnaast zijn we ook het aanspreekpunt voor buitenlandse investeerders in Vlaanderen. 
Om Limburgse bedrijven optimaal te ondersteunen bij internationaliseren, werken we ook nauw samen met Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen en de Belgian Chambers.

Andere thema’s zoals digitaliseren of duurzaam ondernemen staan bij ons ook op de agenda. 
Je wordt als ondernemer dagelijks geconfronteerd met keuzes en mogelijkheden. Dit brengt vaker ook uitdagingen en bezorgdheden met zich mee. Wij helpen je op weg bij het ontwikkelen van je eigen strategie  en om de visie op jouw onderneming concreet vorm te geven. 
 

Samen zorgen wij ervoor dat het ondernemerschap in Limburg kan blijven groeien, voor het welzijn van iedereen.

Lid worden van Voka - KvK Limburg?

Interesse in een Voka-lidmaatschap? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Lid worden

Voka – KvK Limburg geeft mij zo de kans om mijn kennis door te geven aan de volgende generatie.

Marion Van Zon (Van Zon) over Voka - KvK Limburg

 

Voka - KvK Limburg is een enorme meerwaarde geweest voor mijn business

Giuliano Bruno dankzij Voka - Kvk Limburg kom ik in contact met de juiste mensen

 

 

Bij Voka - KvK Limburg krijg je een natuurlijk klankbord wat je in staat stelt om belangrijke beslissingen te nemen.

Peter Van Eylen, LED Techno over de opleidingen van Voka - KvK Limburg

 

Bij Voka – KvK Limburg helpen ze mij bij het zoeken naar opportuniteiten en spelen ze in op de noden waar ik als ondernemer mee zit.

Marina Doggen, Dankzij Voka sta je als ondernemer nooit alleen

 

Als ondernemer is het belangrijk om mensen te leren kennen die je vooruit kunnen helpen.

Joris Vrancken P&V Panners aan het woord over Voka - Kvk Limburg