Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Praktijkgetuigenis Eline De Munck van Odette Lunettes: van starter naar groeier

Praktijkgetuigenis Eline De Munck van Odette Lunettes: van starter naar groeier

Ondernemen vanuit de buik én met verstand van zaken, hoe pak je het aan? Met vallen en opstaan, en door risico’s te nemen, aldus Eline De Munck en Bob Geraets. Tijdens een gratis ontbijtsessie op 26 april bij BMW Juma Leuven vertellen de drijvende krachten achter het brillenmerk Odette Lunettes je er alles over!

Let op: deze activiteit was voorzien op 2 december 2021 en werd verplaatst naar 26 april 2022. Door de reeds hoge inschrijvingen zijn de beschikbare vrije plaatsen beperkt. 

ElineDeMunckBobGeraets

Odette Lunettes, de brillenlijn die in 2015 werd opgericht door Eline De Munck en Bob Geraets, is een typevoorbeeld van hoe je een nieuw merk op de kaart zet. Een essentiële factor voor het succes van Odette Lunettes is de complementariteit van het team achter het brillenmerk; Bob is de strateeg die de plannen van Eline in goede banen leidt. Daar is vertrouwen en een rationele aanpak voor nodig. Maar een zaak die groeit, moet verder kijken. Bob en Eline zijn ondernemers die het zakendoen elke dag weer heruitvinden. Hun expertise en gedrevenheid inspireert en nuanceert. 

Programma

  • 08.00 u: Ontvangst en ontbijt
  • 08.30 u: Eline De Munck en Bob Geraets aan het woord & in interactie met het publiek
  • 09.30 u: Koffie ter afsluiting

https://www.vlaio.be/nl

BMW Juma Leuven

 

Contactpersoon

Sophie Moerenhout

Coördinator partnerships & publiciteit

Adres

BMW Juma Leuven
Brusselsesteenweg 72
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus