Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Ontbijtclub: Energiewetgeving & Mobiliteit Webbekom

Ontbijtclub: Energiewetgeving & Mobiliteit Webbekom

Ben je klaar om je ochtend te starten met ontbijt, frisse inzichten en essentiële informatie over energiewetgevingen die jouw bedrijfsvoering kan transformeren? Reserveer dan je plek voor onze unieke ontbijtsessie over de nieuwe energiewetgeving en de toekomstige ontwikkelingen in Webbekom.

Wat staat je te wachten?

Nieuwe Energiewetgeving: Jana Scheers, expert in energiebeleid, neemt je mee door de nieuwste energiewetgeving. Dit is jouw kans om te begrijpen hoe de veranderingen jou en je bedrijf kunnen beïnvloeden. Of je nu meer wilt weten over de EPC-vereisten voor niet-residentieel vastgoed of gewoon up-to-date wilt blijven met de wetgeving, Jana biedt heldere inzichten en antwoorden op al je vragen.

Toekomstplannen voor Webbekom: In het tweede deel van de sessie onthult Toyota Motor Parts Center hun toekomstvisie voor Webbekom. Ontdek de belangrijke werken die ze plannen uit te voeren op hun site en hoe deze de lokale gemeenschap en bedrijven kunnen beïnvloeden.

Nadien is er tijd voorzien om te netwerken en je ontbijt op te eten. Zo kan je boordevol energie en inspiratie aan de werkdag beginnen.

Heb je deze vragen? Dan hebben wij de antwoorden:

  • Ben je op de hoogte van de nieuwe energiewetgeving en de EPC voor niet-residentieel vastgoed?
  • Hoe zal Webbekom er binnenkort uitzien?
  • Is er eindelijk een oplossing voor de mobiliteitsproblemen in Webbekom?

Deze sessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Zorg dat je erbij bent om deze waardevolle inzichten niet te missen.

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging regio Hageland - Coördinatie Smart Hub Vlaams-Brabant, Community Voka Fietst

Adres

Toyota Parts Centre Europe
Industriepark 11
3290 Diest

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus