Skip to main content
Map
  • VOLZET - Hoe kan ik gefundeerd onderhandelen als groeiend bedrijf?

VOLZET - Hoe kan ik gefundeerd onderhandelen als groeiend bedrijf?

  • Online

Goed kunnen onderhandelen is een belangrijke competentie in het ondernemersleven en voor de groei van je bedrijf.

Onderhandelen doe je vaak vanuit een buikgevoel, maar het is een vaardigheid die je kan leren en verfijnen. 

Door meer inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van onderhandelen, krijg je een kader aangereikt waarmee je in elke onderhandeling concreet aan de slag kan en waarmee je bewust(er) kan schakelen.

In deze gratis inspiratiesessie reiken we je handvatten aan om jouw onderhandelingstechnieken bij te slijpen en op punt te stellen. Je krijgt ook tips waarmee je met meer zelfvertrouwen aan de onderhandelingstafel komt. 

Na deze online training zal je dus veel bewuster kunnen onderhandelen en zal je inzichten verworven hebben die je in staat stellen om een beter én duurzaam resultaat te halen.


Trainer

Ellen Onkelinx

Ellen Onkelinx - Master The Gap 

Ellen Onkelinx heeft jarenlange ervaring in onderhandelen, bemiddelen en belangenbehartiging. Ze startte haar loopbaan als advocate bij het advocatenkantoor ALTIUS en was meer dan 10 jaar Gedelegeerd Bestuurder van de beroepsvereniging van Vlaamse film en televisieproducenten (VOFTP). Ze onderhandelde met overheden, omroepen, kabeldistributeurs, telecomoperatoren, banken, belangenverenigingen enz. 

Ellen Onkelinx is erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelsgeschillen en een erkende emotionele intelligentie & leiderschap coach. In 2017 richtte ze master the gap® op.


VLAIO partner logo

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Manager Ondernemerschap

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Heb je nog geen ondernemingsnummer? Vul dan zeker jouw volledig adres en rijksregisternummer in vak opmerkingen

Proximus