Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Zonhovense ondernemers hebben nieuwe kopman

Zonhovense ondernemers hebben nieuwe kopman

  • 15/03/2022

Na 3 jaar van noeste arbeid heeft Koen Evers van Befrako in Zonhoven, de voorzittershamer van Ondernemersclub Zonhoven (OCZ) doorgegeven aan Davy Fraiponts. De zaakvoerder van het metaalverwerkende bedrijf is vastberaden om de relevantie van zijn vereniging hoog te houden. De ondernemersclub wordt ondersteund door Voka - KvK Limburg.

Bestuur OCZ

De ondernemersclub verenigt sinds 2014 de Zonhovense ondernemers. De doelstellingen zijn goed afgelijnd: namens de leden fungeren als spreekbuis naar het gemeentebestuur van Zonhoven en de belangen van de lokale ondernemers verdedigen door overlegmomenten op te zetten. Bovendien zorgt de onderlingen ervaringsuitwisseling en netwerking voor de verhoging van de efficiëntie en commerciële slagkracht van ieder individueel bedrijf.

Uittredend voorzitter Koen Evers heeft ondanks de coronaperikelen de vaart weten te houden in de ondernemersclub. Virtuele ontmoetingen wisselden op momenten dat het kon, af met fysieke bijeenkomsten en vergaderingen. Het ledenaantal is dan ook stabiel gebleven.

Zoals de statuten het voorschrijven wordt er na 3 jaar een nieuwe president aangesteld. Die eer gaat naar Davy Fraiponts, intussen de derde generatie van zaakvoerders bij Fraiponts Metaalwerken. Hij is graag bereid om de club op sleeptouw te nemen voor een goed gevuld programma met een 5-tal activiteiten per jaar, waaronder bedrijfsbezoeken, een nieuwjaarsreceptie en een thema-avond rond een belangrijk ondernemersthema. De nieuwe voorzitter dankt zijn voorganger voor de inspanningen en wil de lat minstens even hoog leggen om de doelstellingen van de vereniging waar te maken.

Meer info over de ondernemersclub kan je hier terugvinden.

Contactpersoon

Kris Claes

Gedelegeerd Bestuurder