Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Zomerwerven Oosterweelverbinding-Linkeroever:bereid u goed voor

Zomerwerven Oosterweelverbinding-Linkeroever:bereid u goed voor

  • 17/07/2020

Deze zomer gaan verschillende deelwerven van de Oosterweelverbinding op Linkeroever een nieuwe fase in. Dit weekend, maar vooral de tweede helft van augustus wordt veel hinder verwacht in de omgeving van Antwerpen-West, het knooppunt dat de E17 met de E34 verbindt. Tussen 17 en 21 juli worden vier nachten na elkaar tijdelijke bruggen geplaatst. Van 12 tot 17 augustus worden de bestaande bruggen afgebroken en de wegen op die tijdelijke bruggen aangesloten. Van 7 tot 10 augustus worden op de E34 brugelementen geplaatst voor het nieuwe op- en afrittencomplex Waaslandhaven-Oost. Tijdens al deze werken wordt telkens een deel van snelweg volledig afgesloten en wordt het verkeer via lokale wegen omgeleid. Tussen Linker- en Rechteroever worden lange reistijden verwacht.

Informeer u via onze webinars

Loods uw onderneming door deze complexe zomerwerven. Hoe? Bekijk dan de presentaties en de webinars die Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland samen met Lantis hierover op 8 juli heeft georganiseerd voor de ondernemingen gevestigd langs de E17 en de E34

De slides van de webinars kan u hier raadplegen.

De twee informatieve webinars werden ook opgenomen en kan u eveneens bekijken. Beide bevatten de basisinformatie. Bijkomend focust de eerste webinar op de verkeersafwikkeling op de E17. De tweede op de verkeerssituatie rond de E34. U kan die hier raadplegen:

•    Webinar zomerwerven Oosterweel + lokale verkeersafwikkeling E17: herbekijk via deze link.
•    Webinar zomerwerven Oosterweel + lokale verkeersafwikkeling E34: herbekijk via deze links: Klik hier voor deel 1 en klik hier voor deel 2.

Uiteraard kan u zich informeren over de werkzaamheden via www.oosterweelverbinding.be

Voor vragen over mobiliteit en bereikbaarheid kan u zich steeds richten tot Steven Roeland, mobiliteitsmanager van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland (steven.roeland@voka.be)

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Blijf op de hoogte van de mobiliteit in uw regio

Lees hier al het mobiliteitsnieuws
AW_Welt_6stappenplan