Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • ZomerAcademie: veilig en op afstand zomeropleidingen volgen
  • 22/05/2020

ZomerAcademie: veilig en op afstand zomeropleidingen volgen

De zomermaanden krijgen voor heel wat ondernemingen een andere invulling. Hoe gaan zij om met de gevolgen van de coronacrisis? Bedrijfsleiders en medewerkers kunnen alvast hun kennis verruimen dankzij de gloednieuwe ZomerAcademie van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Die bundelt tientallen opleidingen voor professionals, mét oog voor de veiligheidsmaatregelen.

ZomerAcademie banner website
Klik op de banner om het volledige zomeraanbod aan opleidingen te ontdekken!

 

In de maanden juni, juli en augustus zal Voka – KvK Limburg voortaan opleidingen aanbieden onder de noemer van de ZomerAcademie. Dat gaat van dagopleidingen tot LAB’s die meerdere dagen duren. Bovendien kunnen deelnemers de opleidingen online volgen of in het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’. Dat gebeurt strikt volgens de veiligheidsmaatregelen.

“Het grootste deel van de vragen die ons Corona-aanspreekpunt de afgelopen maanden kreeg, ging over businesscontinuïteit. Wij willen onze ondernemingen in de zomermaanden de mogelijkheid geven om daar op een laagdrempelige manier aan te werken”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

"Frisse ideeën voor najaar”

De opleidingen omhelzen verschillende domeinen die belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering. "Innovatie, internationaal ondernemen, HRM, communicatie, eigenaars-ondernemers enzovoort. Er is voor iedere professional een zomeropleiding die aansluit bij zijn of haar expertise", zegt Johann Leten.

"De zomermaanden zijn een ideale gelegenheid om inspiratie en kennis op te doen in deze postcorona-periode."

“De zomermaanden zijn een ideale gelegenheid om inspiratie en kennis op te doen in deze postcorona-periode. Op die manier kunnen bedrijven en hun medewerkers er na de zomervakantie terug vol tegenaan met frisse ideeën en nieuwe inzichten”, besluit hij.

Het zomerse opleidingsaanbod komt bovendien in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Ook in company-opleidingen, zowel online als offline, blijven mogelijk.

Meer info en het volledige aanbod via www.voka.be/limburg/zomeracademie

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie

Preventiemaatregelen in ons gebouw

  • Wij respecteren de social distancing tijdens opleidingen en activiteiten
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • Per zaal bepaalden we een maximumcapaciteit
  • Alcoholgel staat steeds ter beschikking
  • Er geldt een looprichting
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo