Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Zet samen met een investeerder de next step

Zet samen met een investeerder de next step

  • 11/10/2022

Wouter Goris, oprichter van Ready2Improve nam deel aan Investor Readiness, een traject dat hem de kans bood ruimte te creëren om met de toekomst van Ready2Improve bezig te zijn en ambities te realiseren. Lees hier zijn ervaring.

Ready2Improve inspireert mensen om duurzaam gezonder te leven. Wij bieden een totale ontzorging voor een preventief welzijnsbeleid aan. Dit wil zeggen dat wij bedrijven helpen met het opbouwen of optimaliseren van hun welzijnsbeleid, hun helpen bij het uitvoeren en implementeren en hun ondersteunen met verschillende concepten en welzijnsacties. 

Wouter Goris testimonia Investor Readiness

 

Waarom heb je deelgenomen aan Investor Readiness?


We willen mensen zo goed mogelijk bijstaan in hun zoektocht naar een gezonder levensstijl. Het is onze ambitie om een supercoach voor de coaching van medewerkers van grote organisaties te bouwen. Dit doen we door de klassieke aanpak van een ervaren coach te combineren met digitale coaching. Hierdoor wordt een continue feedback loop gecreëerd met gevolg dat de coaching interventies steeds beter op de medewerker/coachee wordt afgestemd. Om dit project te kunnen realiseren, leek het een goed idee om deel te nemen aan Investor Readiness. Het bleek een schot in de roos.

Wat heb je geleerd uit het traject?


De grootste meerwaarde van het traject vond ik dat het een soort ruimte creëerde om aan de toekomst van je bedrijf te werken, ondersteund door zeer veel brains van zowel collega-ondernemers als de mentoren van het traject. Ik ben meer te weten gekomen over het proces dat je doorloopt als je aan de slag wilt gaan met een investeerder. Er werden verschillende scenario's beschreven op welke manier je een constructie kan creëren om samen met een investeerder de next step te zetten.


Waarom zou je het aan anderen aanraden?


Het was voor mij een grote meerwaarde om de ruimte te creëren, om met de toekomst van Ready2Improve bezig te zijn, maar zeker ook het sparren met collega-ondernemers en de mentoren hebben mij goed geholpen. Ik ben van mening dat dit traject ons echt vooruithelpt in het realiseren van onze ambitie.
 

Is dit traject iets voor jou? Of wil je meer weten over Investor Readiness?

Klik dan hier

Contactpersoon

Valerie Vanhelmont

Adviseur eigenaars-ondernemers