Skip to main content
  • Nieuws
  • "Zet jezelf op de kaart" als leeronderneming

"Zet jezelf op de kaart" als leeronderneming

  • 06/07/2018

Duaal Leren gaat zijn derde jaar in. Een groeiend aantal ondernemingen - van klein tot groot in allerlei sectoren - participeert aan deze opleidingsvorm. In duaal leren verwerven jongeren vaardigheden op school én op de werkplek. Als werkgever ben je dus een onmisbare schakel. Je helpt jongeren hun opleiding vervolmaken, je bereidt hen optimaal voor op de arbeidsmarkt en je leidt mee de werknemers van de toekomst op!

Ook overtuigd van het onmiskenbare potentieel van deze leertrajecten voor jouw onderneming? Maak je interesse als leeronderneming kenbaar en 'Zet jezelf op de kaart'!

Op de gloednieuwe applicatie van Syntra Vlaanderen stellen leerbedrijven en opleidingsverstrekkers zich voor, op hun eigen spot op de kaart. Ondernemingen die nu reeds erkend zijn - waarvoor onze oprechte dank - zijn automatisch op de kaart terug te vinden. Ze kunnen inloggen en op een eenvoudige manier hun profiel updaten.
Wens je Duaal Leren ook in jouw onderneming te introduceren? Je vindt er alle nuttige info die je wegwijs maakt in Duaal Leren en de procedures om je erkenning aan te vragen.

Snel dus naar zetjezelfopdekaart.syntravlaanderen.be

 

Zet jezelf op de kaart

 

Contactpersoon

Jonas De Raeve

Senior Adviseur Onderwijs

IMU Multiburo
Imu Salesforce
ING
SD  Worx