Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Zeg JA tegen JEZ!

  • 24/03/2023

JEZ! organiseert de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren, en haalt samen met heel Vlaanderen geld op. 

JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten. Een nieuw, aanstekelijk & creatief verhaal dat àlle jongeren een stem wil geven.

JEZ! staat voor Jong & Zot, maar ook Jong & Zelfzeker, Jong en Zorgzaam, kortom: Jong & Zoveel meer!
JEZ! organiseert de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren, en haalt samen met heel Vlaanderen geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren van 6 tot 21 jaar. 

Doe mee

JEZ!, ook jouw bedrijf kan een steentje bijdragen aan de toekomst van onze jongeren. En het goede nieuws is dat het gewoon heel leuk kan zijn! Verzamel jouw creatief team, verzin een zotte actie en combineer een teambuilding met fundraising. 

Of hou het simpel. Bak de meest gewilde pannenkoeken, verstom jouw collega's met fascinerende cocktails of quiz er eens zot op los. Laat ons zeker weten welke actie jullie op poten zetten en misschien komen we dan wel eens langs.

Wil jij met je organisatie liever een financieel steentje bijdragen? Dat kan door een gift* te doen via www.jezofficial.be. Giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar.
 

imu - vzw - obd 1
imu - VZW - Maattwerk