Skip to main content
  • Nieuws
  • Wouter Foulon (Comate) is Vlaamse Jonge Ondernemer 2017

Wouter Foulon (Comate) is Vlaamse Jonge Ondernemer 2017

  • 10/03/2017

Wouter Foulon van Comate (uit te spreken als ‘komeet’) werd op vrijdag 19 mei uitgeroepen tot Vlaamse Jonge Ondernemer 2017. Eerder dit jaar kreeg hij de award van Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2017. Met deze award zet JCI Vlaams-Brabant elk jaar een beloftevolle ondernemer jonger dan 40 uit onze provincie in de kijker. Nadien mocht hij het opnemen tegen de winnaars van de voorverkiezingen in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en West-Vlaanderen.

Uitreiking Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2017Het Leuvense bedrijf Comate werd in 2010 opgericht door Wouter Foulon en is gespecialiseerd in engineering en design van nieuwe producten. Door ingenieurs en designer samen te brengen, ontwikkelt Comate samen met de klant unieke en vooruitstrevende producten.  Peter Van Biesbroeck, algemeen directeur van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, zetelde in de vakjury tijdens de voorverkiezing: “Comate is een zeer innovatief bedrijf dat erin slaagt om met zijn producten het leven van de mensen makkelijker te maken en zo de levenskwaliteit te verbeteren. Wouter Foulon is een verdiende winnaar!” 

In onze provincie haalde Wouter Foulon het van de andere laureaten: Bart Dunon van Vectro Cleaning, Philip Swinnen van 87 Seconds en Bert Pauwels van Pauwels Consulting. 

 

Foto: TheMatz.com
Proximus