Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Wouter Beke (CD&V) ziet hoe Limburg top is in ICT bij Cegeka

Wouter Beke (CD&V) ziet hoe Limburg top is in ICT bij Cegeka

  • 03/08/2021

Cegeka groeit mee met onze samenleving en ontwikkelt manieren voor hun klanten om tegemoet te komen aan de snel veranderde digitale wereld. Vandaag heb ik de mobiliteitsuitdagingen waar we voor staan besproken met de medewerkers van Cegeka en mogen aanschouwen op welke manier ze hierop inspelen. Dankzij slimme IT-toepassingen van dit innovatieve bedrijf zullen ze oplossingen kunnen bieden. Het familiebedrijf staat bovendien dicht bij hun klanten, iets waarvan we de meerwaarde ook binnen de zorgsector en vaccinatiecampagne zien.

Inzetten op preventie en de eerste lijn om zwaardere zorgnoden te voorkomen, is beter dan genezen. We willen dan ook steeds meer zorg op maat bieden waarbij digitalisering en gegevensdeling noodzakelijk is om zorgsectoren beter te kunnen laten samenwerken.

Zeer fijn om tijdens deze leerrijke stage meer te ontdekken over hoe digitalisering antwoorden kan bieden binnen onze gezondheidszorg. Heel erg bedankt aan iedereen die deze inspirerende dag mee vorm heeft gegeven!

Fotoverslag

Fotoverslag
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
Advertentie VanRoey- nov
AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
AW_Welt_6stappenplan
Proximus
imu - vzw - salesforce