Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Wit-Gele Kruis Limburg zoekt consortia voor nieuw provinciaal gebouw

Wit-Gele Kruis Limburg zoekt consortia voor nieuw provinciaal gebouw

  • 03/11/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 


In 2026 verhuist de provinciale hoofdzetel van Wit-Gele Kruis Limburg van de welzijnscampus in Genk naar Hasselt, met de intrek in het voormalige hoofdgebouw van CM. De voorbije maanden werd opgelijst waar de noden en wensen liggen van de renovatie. “De Europese openbare aanbesteding is gepubliceerd. Concreet zoeken we de combinatie van een architect, hoofdaannemer, studiebureau technieken en in een latere fase mogelijk ook een technische onderhoudsfirma”, zeggen algemeen directeur Nadja Vananroye en voorzitter Nyree Claes. De site wordt volledig gestript en gerenoveerd volgens strenge duurzaamheidsnormen met aanpassingen zoals warmtepompen, extra isolatie, driedubbele beglazing en klimaatplafonds. In de renovatie is er plaats voor flexplekken, grote vergaderzalen, kleine ontmoetingsruimtes, een skillslab en een cafetaria.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie