Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

What’s NXT West-Vlaanderen 2024

  • 14/05/2022

De editie van 2022 is afgerond. Meer dan 5000 bezoekers zakten hiervoor af naar Brugge. Het is onze ambitie om MNM What’s NXT in het voorjaar van 2024 opnieuw in West-Vlaanderen te organiseren. Heb je interesse om als bedrijf deel te nemen aan dit event? Contacteer dan Joyce Simoens.

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken. 

Op 12, 13 en 14 mei 2022 organiseerde MNM een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement gericht op jongeren. Dit vond plaats in het splinternieuw Beurs- en Congresgebouw in Brugge, in samenwerking met VRT, Voka West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, provincie West-Vlaanderen en stad Brugge. Onder de noemer 'What’s NXT' wilden we samen met MNM en VRT tonen welke innovaties en technologieën in onze West-Vlaamse bedrijven ontstaan, wilden we positieve verhalen brengen rond werken en ondernemen, en wilden we jongeren inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt. 

We zijn ervan overtuigd dat dit belevingsevent een unieke opportuniteit was om, voor enkele duizenden jongeren over gans Vlaanderen, te tonen waarom het plezant is te wonen, te werken, te leven én te leren in West-Vlaanderen. 

Benieuwd hoe het er in de eerste editie aan toe ging? Check snel de foto's en aftermovie hieronder. De deelnemende bedrijven kan je hier terugvinden.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Ik vraag het @ Voka

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen je graag verder!

Stel jouw vraag