Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Stadsbader Group breidt actieradius verder uit

Stadsbader Group breidt actieradius verder uit

  • 22/03/2024

Stadsbader Group heeft in Malle een gloednieuwe staalproductiesite opgestart. “Daardoor kunnen we voortaan een nog breder scala aan projecten realiseren, zowel in het westen en oosten van België als in Noord-Frankrijk en Nederland”, klinkt het.

Stadsbader Group breidt actieradius verder uit

Stadsbader Group is een multidisciplinaire bouwgroep met verschillende divisies en productielocaties verspreid over België en Noord-Frankrijk. De corebusiness bestaat uit bouw, technieken, infrastructuur en civiele werken, zowel voor particuliere ondernemers als overheden. Vandaag telt de groep meer dan 1.800 medewerkers die dagelijks actief zijn op 250 werven in België, Nederland en Noord-Frankrijk. 

De groep is voortdurend op zoek naar opportuniteiten om haar activiteitenen dienstenaanbod te verruimen en te optimaliseren. De opstart van de nieuwe staalproductiesite in Malle, waar voorheen ASK Romein actief was, past in die visie. “Met een productiecapaciteit van meer dan 10.000 ton staal per jaar zullen we er staalconstructies met een CE-certificaat tot en met executieklasse 4 realiseren, de hoogst mogelijke uitvoeringsklasse. De productie- en conserveringshal van 14.500 m² biedt plaats aan een uitgebreid en modern machinepark”, zegt Dominique Valcke, CEO Stadsbader Group. 

Naast het westen van het land en Noord-Frankrijk behoren het oosten van België en Nederland steeds meer tot het werkterrein van Stadsbader. En waar het bedrijf zich tot voor kort hoofdzakelijk toespitste op betonproductie in eigen beheer, maken ook staalproductie in eigen beheer en de realisatie van hybride projecten voortaan deel uit van het aanbod. “We zijn zeer blij dat we met de opstart van de nieuwe staalproductiesite in Malle alweer een belangrijke stap kunnen zetten richting toekomst, met snelheid en verticale integratie als essentiële speerpunten binnen onze dienstverlening”, besluit Dominique Valcke. (JV - Eigen foto) 

www.stadsbader.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie