Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Nieuwe CEO voor Woodstoxx

  • 22/03/2024

Woodstoxx uit Menen, specialiseerd in high-end houten vloer- en gevelbekleding voor interieur en exterieur, heeft een nieuwe CEO. Matthijs Keersebilck volgt Robbert Desmet op. De stap markeert een nieuw hoofdstuk in de 17-jarige geschiedenis van het bedrijf.

Nieuwe CEO voor Woodstoxx Camille Verstraete, Robbert Desmet, Matthijs Keersebilck en Grégory Minne.

Woodstoxx werd 17 jaar geleden opgericht in Menen en heeft op vandaag ook vestigingen in Gent en Antwerpen. Het afgelopen jaar onderging de groep bedrijven rond Woodstoxx een strategische herstructurering. Als onderdeel van de evolutie zijn de 4 dochterondernemingen, Woodstoxx, Belgiqa, Unicus en The Hub, gegroepeerd onder een nieuwe, overkoepelende groep: de Highway Group. Matthijs Keersebilck volgt Robbert Desmet op als CEO van Woodstoxx. Desmet zal zich voortaan volledig richten op de Highway Group en Unicus. 

Begin 2025 zet de onderneming de expansie in België verder en opent het samen met Camille Verstraete, CEO van The Hub, een nieuwe vestiging in Brussel. Ook Belgiqa zet gelijktijdig onder leiding van Grégory Minne grote stappen in de export naar het buitenland. “Deze nieuwe fase vertegenwoordigt een fantastische uitdaging voor Woodstoxx en de Highway Group als geheel”, aldus Robbert Desmet. “ Met deze vernieuwingen is Woodstoxx goed gepositioneerd om de huidige uitdagingen in de markt te trotseren en nieuwe kansen te benutten in de snel evoluerende hout- en bouwsector. We kijken dan ook zeer constructief naar de toekomst. Met de opening van Woodstoxx Brussel staan we klaar om onze positie in de markt nog te versterken”, besluit hij. (JV - Eigen foto) 

www.woodstoxx.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie