Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Klank & Licht is verhuisd

  • 22/03/2024

“Evenementenwereld is volop in evolutie” 

Klank & Licht is gespecialiseerd in de verhuur van klank- en lichtinstallaties voor bedrijfsen andere evenementen. Recent verhuisde het Veurnse bedrijf naar een locatie op het gloednieuwe bedrijventerrein even verderop. Dankzij het nieuwe pand wil het bedrijf inzetten op verdere groei.

Klank & Licht is verhuisd Steve Pinson

Door plaatsgebrek op de vorige site keek zaakvoerder Steve Pinson al geruime tijd uit naar een ruimer pand. “In ons vorige magazijn hadden we geen uitbreidingsmogelijkheden meer. We zijn meteen op dit bedrijfsgebouw gesprongen. Het is op de groei gekocht, maar nu hebben we meteen voldoende ruimte voor zowel de bureaus als het magazijn”, vertelt Steve. 

Klank & Licht wil elke organisator van bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, presentaties, beursstanden, opendeurdagen, congressen, festivals en meer, technisch ontzorgen op het vlak van licht, klank, video en podia. “We werken grotendeels rechtstreeks met de organisatoren zelf, maar ook met evenementenbureaus of steden en gemeenten, waarbij we hun evenement volledig technisch in handen nemen”, gaat hij verder. 

Investeren 

“De evenementenwereld is voortdurend in evolutie en we moeten constant investeren in nieuw materiaal. We hebben een team van vaste medewerkers en freelancers, die er mede voor zorgen dat wij ons kunnen profileren als een professioneel bedrijf dat tot in de kleinste details streeft naar kwalitatief hoogstaand werk. Ondertussen hebben we al een mooie portefeuille aan referenties opgebouwd zoals de Plopsa-groep, Studio 100, St.Bernardus Brouwerij, Automobilia, Pepsico, Stas en Duco. We zijn voornamelijk in West-Vlaanderen actief, maar verzorgen graag evenementen over het hele land. Zelfs bedrijven in Noord-Frankrijk behoren tot ons cliënteel.” 

Het nieuwe pand moet voor een extra boost zorgen, zodat het bedrijf zijn klantenbestand nog verder kan uitbreiden en zich nog meer kan profileren als dé technische partner voor events. “Ik hou van het persoonlijke contact met mijn klanten. Ik ben ook graag altijd even aanwezig op een event om te kijken of alles in orde is. Dat persoonlijke contact geeft vertrouwen voor zowel de klant als voor mezelf”, besluit Steve Pinson. (FL)

Blijven innoveren 

“Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op, wat een uitdaging is in onze job en waardoor we voortdurend moeten blijven innoveren. Vooral op het vlak van video gaat het de laatste tijd zeer snel. Nu werken we bijvoorbeeld met led-wanden die vaak mee geïntegreerd worden in de decors of inrichting van de locatie. We volgen ook regelmatig opleidingen bij onze leveranciers zodat we het uiterste kunnen halen uit de nieuwste producten. En terwijl vroeger een offerte bestond uit een woordje uitleg met de bijhorende prijzen, bieden we nu een gedetailleerde offerte aan waarin vaak ook al een voorontwerp van het project zit, zodat de klant zich visueel kan voorstellen hoe alles eruit zal zien”, klinkt het.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie