Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

De Estafette: Mitch De Geest

  • 08/03/2024

Mitch De Geest van Citymesh.

De Estafette: Mitch De Geest Citymesh

Hoe zou je jouw managementstijl omschrijven? 

“Ik omring me met goede mensen, die ik vervolgens veel vertrouwen geef. Hoewel we sterk groeien, werken we toch met een zo vlak mogelijke structuur en weinig hiërarchie. Door mensen maximaal te ondersteunen, kunnen ze vanuit de bedrijfscultuur en -waarden de dingen doen die noodzakelijk zijn om succesvol te zijn én ook een maatschappelijke impact te hebben.” 

Naar wie kijk je op en waarom? 

“Als ondernemer vind ik het prachtig om te zien hoe Elon Musk de auto- en de luchtvaartindustrie een extra dimensie geeft. Als basketfan kijk ik met bewondering naar het parcours dat de Belgian Cats afleggen. Hoe zij als coherent geheel tot een referentie in hun sport zijn uitgegroeid, is lovenswaardig.” 

Waaruit haal je voldoening naast je werk? 

“Sinds mijn 18de ben ik actief bij de vrijwillige brandweer, al kan ik me daar nu helaas iets minder voor engageren dan vroeger. Daarnaast boeit het me om als schepen in Blankenberge in de lokale politiek dingen te kunnen doen bewegen.” 

Welk boek is een must-read voor ondernemers? 

“Met ‘Zero to One’ schreef Peter Thiel een boek met heel interessante inzichten voor start-ups. Het is tegelijk een uitnodiging om outside the box te denken. ‘The Golden Circle’ van Simon Sinek hamert vooral op het belang van waarom je doet wat je doet. Die drijfveer, die visie is waarmee je mensen echt kan boeien.”

Aan wie wil je de estafettestok doorgeven en waarom?

“Tom Serru schrijft al enkele jaren een heel mooi verhaal met Ikologik. Als betrouwbare partner voor procesmonitoring in de industrie staat zijn bedrijf aan de vooravond van de grote doorbraak.”

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie