Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Baertplan uit Roeselare realiseert eerste overname

Baertplan uit Roeselare realiseert eerste overname

  • 09/02/2024

Verzekeringskantoor Baertplan uit Roeselare breidt verder uit. Het kantoor zette het nieuwe jaar in met de overname van een deel van de beleggingsklanten van Allia Insurance Brokers, dat zijn hoofdkantoor ook in Roeselare heeft. De overname bestaat uit een ruime selectie beleggingsverzekeringen (tak 21, tak 23 en tak 26) van verschillende maatschappijen en kadert volledig binnen de strategie van Baertplan om door te groeien tot allround verzekeringspartner.

Baertplan uit Roeselare realiseert eerste overname Stijn Baert en Els De Mynck

Baertplan viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Het verzekeringskantoor werd opgericht door het echtpaar Stijn Baert en Els De Muynck. Samen met 2 collega’s bieden zij verzekeringsoplossingen op maat van particuliere en professionele klanten aan. Als onafhankelijke speler werkt Baertplan samen met meer dan 20 maatschappijen. 

Stijn Baert: “Sinds de pensioenhervorming is sparen een absolute must in België. Daar zijn ook binnen het verzekeringssegment verschillende mogelijkheden toe. We merken dat veel mensen de kenmerken en sterktes van de verschillende verzekeringsproducten niet kennen. In dat geval zijn wij er om hen wegwijs te maken en samen de beste oplossing voor hen te zoeken.” Baertplan heeft op dat vlak een sterke reputatie opgebouwd. “Beleggingsproducten maakten al deel uit van ons aanbod en we kunnen hier nu verder in specialiseren, als aanvulling op onze verzekeringsdiensten aan kmo’s en particulieren”, gaat Stijn verder. Met de overname van een deel van de beleggingsportefeuille van AlliA Insurance Brokers breidt de klantenportefeuille van Baertplan ook aanzienlijk uit. “Elk nieuw dossier zullen we alvast met passie en kennis van zaken behartigen. Klanten kunnen steeds rekenen op onze persoonlijke touch. En in de huidige rentecontext loont het de moeite om alle beleggingsmogelijkheden eens tegen het licht te houden. Dat is niet alleen interessant voor particulieren; ook voor vennootschappen bestaan er interessante oplossingen”, besluit de zaakvoerder. (JV - Eigen foto) 

www.baertplan.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie