Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Zidis neemt klantenportfolio van De Videonauten over

Zidis neemt klantenportfolio van De Videonauten over

  • 26/01/2024

Zidis, één van de grootste Belgische b2b-spelers in audiovisuele content, neemt de klantenportfolio over van De Videonauten in Kortrijk. De Videonauten werd in 2015 opgericht door Charlotte Cattebeke met het doel om klanten te voorzien van impactvolle videocontent. “Dit past perfect in ons groeiverhaal”, zegt Yannick De Wael, oprichter en CEO van Zidis.

Zidis neemt klantenportfolio van De Videonauten over

“Wat Charlotte op korte termijn met De Videonauten verwezenlijkt heeft, is uniek. Zowel de kwaliteit van de videocontent als de benadering van de klanten door De Videonauten passen volkomen in het Zidis- groeiverhaal. De klanten van De Videonauten zijn één voor één mooie referenties. Ik heb dus veel goesting om samen met Charlotte en ons team nieuwe audiovisuele content te realiseren met impact.” 

“Dit is de juiste timing”, zegt Charlotte Cattebeke, oprichter van De Videonauten. “De overdracht van onze klanten naar Zidis past perfect binnen het groeiverhaal dat ik de afgelopen jaren maakte. De service en kwaliteit van werk van het jonge, ambitieuze team spraken me enorm aan. Bovendien kunnen klanten van De Videonauten dankzij deze overname nog meer rekenen op een sterkere productionele ondersteuning. Ik kijk enorm uit naar de toekomst samen met Yannick en het voltallige team.”

Zidis specialiseert zich in video, foto, podcast en animatie. Het productiehuis is de afgelopen 5 jaar organisch gegroeid van een vast team van 5 tot een team van 26 enthousiaste medewerkers. Het heeft een hoofdkantoor met studio’s in Antwerpen en legt momenteel de laatste hand aan een kantoor met state-of-the-art studio in Zulte. Vanuit Zulte zullen de klanten van De Videonauten bediend worden. (JV - Eigen foto) 

www.zidis.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie