Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

De Estafette: Hannelore Raes

  • 26/01/2024

Hannelore Raes is co-CEO bij Agristo.

Hannelore Raes is co-CEO bij Agristo.

Hoe zou je jouw managementstijl omschrijven? 

“Vanuit ons motto ‘We Cultivate Growth’ bouwen en vertrouwen we op het talent van onze ‘Potatoholics’. We zetten in op geëngageerde en gemotiveerde medewerkers en stimuleren individuele en collectieve groei. Die visie probeer ik ook uit te dragen in mijn managementstijl, die je kan omschrijven als participatief en coachend.” 

Naar wie kijk je op en waarom?

“Ik heb een boontje voor geëngageerde, inspirerende en vaak ook visionaire ondernemers die er in turbulente tijden van onzekerheid in slagen om telkens zichzelf en hun bedrijf weer uit te vinden. Ze kunnen snel schakelen en geven elke dag het beste van zichzelf om samen met hun team naar een mooi gemeenschappelijk doel te streven.” 

Waaruit haal je voldoening naast je werk? 

“Sporten! Intensief bewegen kan wonderen doen om het hoofd weer leeg te maken en vol nieuwe ideeën en inspiratie nieuwe uitdagingen aan te gaan.” 

Welk boek is een must-read voor ondernemers? 

“’De klimaatschok’ van onder meer Geert Noels schetst de diverse klimaatuitdagingen op een zeer bevattelijke manier en komt tot een aantal heel interessante inzichten en oplossingen voor de overheid, bedrijven en individuen. Bij Agristo doen we er alles aan om zo efficiënt mogelijk om te gaan met energie en we gaan dagelijks op zoek naar nieuwe en groene energiebronnen.”

Aan wie wil je de estafettestok doorgeven en waarom? 

“Aan Julie Lietaer. Ik ben erg onder de indruk van haar visie op ondernemerschap en haar kijk op duurzaamheid.”

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie