Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • CNH investeert 150 miljoen in Harvesting Center of Excellence

CNH investeert 150 miljoen in Harvesting Center of Excellence

  • 26/01/2024

CNH heeft de laatste fase voorgesteld van zijn vijfjarige investeringsplan. Het pompt 150 miljoen euro in zijn R&D- en productiefaciliteit in Zedelgem, voor de verdere ontwikkeling en productie van de nieuwe maaidorsmachine CR11. De bestaande assemblagelijn en logistieke ruimte worden aangepast.

CNH investeert 150 miljoen in Harvesting Center of Excellence

CNH is de wereldleider op het gebied van maaidorsers. De nieuwe CR11 werd eind 2023 bekroond met de enige gouden innovatiemedaille op Agritechnica, de grootste mondiale vakbeurs van de landbouwsector. 

Voor meer productieflexibiliteit zullen de productielijnen voor de New Holland CX-, CR- en gloednieuwe CR11-maaidorsers samengevoegd worden. Een nieuwe U-vormige opstelling zal 4 teststations binnen de productielijn integreren om het proces te stroomlijnen. Dankzij de invoering van een draadloos automatisch voertuiggeleidingssysteem kunnen daarnaast tegelijkertijd verschillende modellen op dezelfde lijn geassembleerd worden. “De voorziene strategische verbeteringen omvatten aanpassingen aan de assemblagelijn voor meer flexibiliteit en snelheid, de renovatie en uitbreiding van het logistieke gebied en de introductie van het volledig nieuwe CR11-productgamma, met de toevoeging van 7.000 nieuwe onderdelen aan het logistieke productiegebied”, klinkt het. “Deze verbeteringen zullen de flexibiliteit van onze activiteiten en het hightech productieniveau verder verhogen en onze capaciteit ondersteunen om zich aan te passen aan dynamische markttrends en -vragen.”

Deze verbeteringen zullen de flexibiliteit van onze activiteiten en het hightech productieniveau verder verhogen.

Tom Verbaeten

Van strategisch belang

“Ons Zedelgem Center of Excellence is al bijna 120 jaar beroemd om zijn productie van toonaangevende machines op het gebied van innovatie. De sterk gespecialiseerde oogstmaterieelsector is van strategisch belang voor CNH en ons merk New Holland neemt in dit segment een leidende positie in”, aldus Tom Verbaeten, Chief Supply Chain Officer bij CNH. “Als voormalig plantmanager van de fabriek in Zedelgem ben ik blij om te zien dat de locatie blijft innoveren om producten van hoge kwaliteit te leveren die enorme waarde voor onze klanten genereren.” (JV - Foto MVN)

www.cnhindustrial.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie