Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • DemiMaison biedt totaalinrichtingen aan

DemiMaison biedt totaalinrichtingen aan

  • 14/06/2024

“Tot en met de koffiekopjes in de kast”

DemiMaison uit Oostkamp biedt totaalinrichtingen voor tweede verblijven, (vakantie)woningen en opbrengsteigendommen. “We ontzorgen klanten”, zeggen zaakvoerders Delphine De Wilde en Mick Van Den Broecke. “We nemen afhankelijk van hun vraag alles uit handen, van de schilderwerken tot de inrichting en decoratie, en zorgen zelfs voor de glazen en kopjes in de kast.”

DemiMaison biedt totaalinrichtingen aan Mick Van Den Broecke en Delphine De Wilde

Delphine De Wilde startte 3 jaar geleden met DemiMaison. “Ik heb meerdere creatieve opleidingen gevolgd, maar de passie voor interieur en decoratie werd steeds sterker”, vertelt ze. “Van vastgoedbedrijf Huswell, dat eigenaars ondersteunt bij property management en de inkomstenoptimalisatie van hun eigendommen, hoorde ik dat hun eigenaars vaak op zoek waren naar een partner die zich over de totaalinrichting van hun pand zou ontfermen.” 

Dat bleek inderdaad het geval, toen Delphine De Wilde die dienst begon aan te bieden. “Eigenaars hebben vaak niet de tijd of de zin om zich over een totaalinrichting te buigen, of ze wonen ook gewoon te ver om telkens aanwezig te kunnen zijn als een stielman langskomt of als er een meubellevering gepland staat. Wij ontzorgen onze klanten op dat vlak. Ze bezorgen ons de sleutel en wij regelen alles. Van de schilderwerken tot de verlichting, maatwerk, raamdecoratie en meubels. Voor wie dat wil, zetten we zelfs de glazen en kopjes klaar in de kast.” 

Corebusiness 

De klanten van DemiMaison zijn in de eerste plaats eigenaars van tweede verblijven en opbrengsteigendommen. “We werken ook samen met projectontwikkelaars, die ons niet alleen voorstellen bij hun klanten, maar die ons ook kijkappartementen laten inrichten. Ook voor kantoorprojecten kan je ons boeken, maar die zijn voorlopig niet onze corebusiness. En het gebeurt dat klanten zo tevreden zijn, dat ze ons ook hun hoofdwoning onder handen laten nemen.” Mick Van Den Broecke, de moeder van Delphine, stapte al snel mee in het bedrijf. Naast die 2 dames werken ook nog een interieurarchitect, een stylist en marketingmedewerker voor DemiMaison. “Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners. Die zijn meer dan enkel maar onze leveranciers; het zijn partners waar we een heel nauwe partnership mee opbouwen. We zijn zeker dat ze kwaliteit leveren en dat ze er voor ons staan mocht er iets fout lopen. Die partnerships helpen ons ook bij een andere troef: dat we op korte termijn kunnen schakelen.” 

DemiMaison krijgt geregeld de vraag of ze niet in het buitenland werkzaam zijn. “Het is één van onze concrete toekomstplannen om onze diensten inderdaad ook voor panden in het buitenland aan te bieden. Daarnaast zijn we druk bezig aan het werken aan een eigen meubellijn en werken we ook aan een financieel partnership om onze klanten toe te laten de totaalinrichting van hun pand gespreid in de tijd te kunnen betalen.” (JM - Foto MVN) 

www.demimaison.be

Meerwaarde 

Je zou kunnen denken dat het de eigenaar van een opbrengsteigendom niet veel uitmaakt hoe het interieur van zijn pand eruit ziet. “Een mooi interieur betekent echter ook voor een opbrengsteigendom een enorme meerwaarde”, zegt Mick Van Den Broecke. “Het aanbod aan vakantieverblijven is zó groot, dat je er met je studio of appartement wil uitspringen. Een pand waar huurders een warm en huiselijk gevoel bij krijgen als ze door de foto’s scrollen, wordt sneller verhuurd.”

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie