Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Ondernemers 9 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 05/05/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

Dema Metaal - Houthulst - Wim Degryse

Jonge enthousiaste ondernemer met hoofdactiviteit laswerken. De specialiteiten zijn industriële buisleidingen en metaalconstructies. Daarbij zijn nauwkeurigheid en veiligheid absolute prioriteit. Verder beschikt Wim over lascertificaten voor RVS en staal.


 

Dema Metaal

Dafco - Ardooie - Nicolas Ampe

Producent van handgereedschappen met lichte en sterke glasvezelsteel voor industrie en brandweer. De tools zorgen voor veilig en ergonomisch werken, met een minimaal risico voor de gezondheid. Levert in meer dan 30 landen wereldwijd.

www.dafco.be


 

Dafco

Derudder Cleaning - Deerlijk - Stijn Haghebaert

Ruim- en ontstoppingsdienst met +55 jaar ervaring, die een scala biedt aan diensten van topkwaliteit voor firma’s en particulieren. “We zijn experten in ons vak omwille van onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en eigen R&D.”

www.deruddercleaning.be


 

Derudder Cleaning

metis - Lendelede - Nicolas De Braeve

Gespecialiseerd in outsourcing van personeel voor bouw & industrie. Aan de hand van een persoonlijke aanpak biedt het een kostenefficiënte oplossing voor personeelstekort. Je kan rekenen op een team ervaren & betrouwbare vakmannen.

www.metisjobs.be


 

Metis

KANJR - Wevelgem - Luc Deraedt

Is specialist in werving, selectie en coaching voor zowel de privé- als non-profitsector. Met een uniek HRM-as-a-Service model brengt KANJR een full support formule voor de zaakvoerder. Haal je selectiekantoor inhouse en bespaar!

www.kanjr.be


 

KANJR

Syinna - Zwevegem - Stefaan Vanneste

Sinds zijn ontstaan in 2011 heeft Syinna zich ingenesteld in de wereld van het welzijn op het werk. Dagelijks is het met zijn team op weg voor preventieopdrachten, het geven van opleidingen en advies op maat van klanten in diverse sectoren.

www.syinna.be


 

Syinna

PROMOJAGERS - Oedelem - Gunther Devisch & Pieter-Jan Vanneste

De actiefste promotiecommunity van België. Helpt brands & retailers met het top-of-mind maken van promoties en bereiken daarmee maandelijks +500.000 aankoopverantwoordelijken. Een opportuniteit? Mail gunther@promojagers.be.

www.promojagers.be


 

Promojagers

Gatehouse - Vichte - Serge Demeyere

SKRIVDJE GIE NOG OLSAN MET T’AND? Of ben je op zoek naar een digitale bezoekersregistratie? Snel, dummy-proof, flexibel, professioneel, verhoogde veiligheid zijn onze sleutelwoorden. Geschikt voor kleine bedrijven tot multinationals.

www.gatehouse.be


 

Gatehouse

Ribbels - Waregem - Lut Van Rentherghem

Als positief-enthousiaste communicatieplanner~doener wil Lut kleinere ondernemingen helpen met hun positionerende communicatie, zodat ze die klanten kunnen aantrekken waarbij zij het verschil willen maken. En er is minder nodig dan je denkt. Ribbels ~ Communicatie met een plan.

www.ribbels.be


 

Ribbels

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie