Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 6 - Leer onze nieuwe leden kennen

Ondernemers 6 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 24/03/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

Eye Security - Oostkamp - Anne Mason

Maakt cyberbeveiliging toegankelijk voor Europese bedrijven op abonnementsbasis. Met een groeiend team van beveiligingsen verzekeringsexperts biedt het een kwalitatief hoogwaardig, alles-in-één beveiligingsproduct met bescherming en cyberverzekering.

www.eye.security


 

afbeelding

Strateeg HR - Roeselare - Nick Snauwaert & Frederick D'Hooghe

Wil je talentvolle medewerkers aanwerven of je hr-beleid op punt stellen? Bij Strateeg HR draait het om jou en je (toekomstige) werknemers. De ambitie? Jouw bedrijf helpen en ondersteunen met rekrutering, hr-advies en digitale recruitmentcampagnes.

www.strateeghr.be


 

afbeelding

Effitrax - Kortrijk - Jean-Paul Daveau & Bernard Berkein

Ontwikkelde een revolutionaire universele datagenerator voor industriële voertuigen(vrachtwagens, bussen, veegmachines,...). Dit helpt de fleetowners om de kosten te verminderen (tot 20% minder fuel kosten), en om de efficiëntie, productiviteit en veiligheid te verhogen.

www.effitrax.com


 

afbeelding

de Gouvernante - Desselgem - Anja Boudry

Matcht ervaren nanny’s met gedreven onderneemsters die een optimale balans willen tussen werk en gezin. Dankzij de nanny outsourcing beleef je meer quality time met de kids, terwijl jij je vol passie focust op je business.

www.degouvernante.be


 

afbeelding

Square MEDIA - De Panne - Hélène Melis

Jouw ondersteuning voor je visuele communicatie en marketing. Ontwerp van unieke logo’s en huisstijlen, sterke branding van je merk of bedrijf, social media management, grafisch ontwerp…

www.squaremedia.be


 

afbeelding

Videntium - Knokke-Heist - Peter Acke

Ondersteunt organisaties bij het creëren van een veiligheidscultuur en het identificeren van risico’s voor organisaties en evenementen. Realtime intelligence gebaseerd op open source en sociale media intelligence technieken.

www.videntium.be


 

afbeelding

POEDR. - Wielsbeke - Arne & Sven Goethals

Poederlakkerij die instaat voor het stralen/ metalliseren/chemisch voorbehandelen en poederlakken van staal/aluminium/rvs of verzinkt materiaal.

www.poedr.be


 

afbeelding

Stavelse Metaalbouw - Beveren aan de IJzer - Bruno Devloo & Louise Hoet

Gespecialiseerd in ontwerp en fabricage van machines voor de houtindustrie (drenkbakken, autoclaven, pressen, zaagmachines). Is ook actief in de toelevering van zware metalen constructies.

www.stavelse.be


 

afbeelding

BlueBridge - Oostkamp - Dirk & Jens Vanden Bussche

Adviseert en begeleidt in bedrijfswaarderingen, overnames & fusies, familiale opvolging, financiering en andere aspecten van strategisch advies - altijd op een transparante manier en met de nodige discretie.

www.blue-bridge.be


 

afbeelding

SheEO - Nieuwpoort - Saskia Monseur

Vanuit zijn expertise in GDPR, privacy, compliance en corporate governance, begeleidt en adviseert deze juridische partner je bij de implementatie van de regelgeving die op jouw onderneming van toepassing is.

www.sheeo.be


 

afbeelding

GRASROBOTS.be - Waregem - Nico Janssens

Sinds 2005 expert in robotmaaiers en tuinmachines. Dankzij jarenlange ervaring, staat het klanten te woord met deskundig advies op maat. Streeft ernaar de beste te zijn, zowel in advies als dienstverlening (na verkoop).

www.grasrobots.be


 

afbeelding

Den Nachtegael - Zonnebeke - Dirk Syx

Met Den Nachtegael brengt Dirk Syx de eeuwenoude wijntraditie naar Zonnebeke. Op een uitgestrekt domein met evenementenhal en wijnshop, met 15 hectare wijngaarden en een kwalitatief aanbod van eigen Sinnebec-wijnen, prikkelt Den Nachtegael alle zintuigen.

www.den-nachtegael.be


 

afbeelding

Brain Management Solutions - Oostduinkerke - Nele Decorte

Levert duurzame, wetenschappelijke en permanente oplossingen voor stressmanagement. Jouw EHBO voor stress- en spanningsrelease. Investering in stressmanagement verhoogt het rendement van alle componenten in een bedrijf.

www.brainmanagement.one


 

afbeelding

Keplerstein - Kortrijk - Tom Deleu & Matthijs Stichelbaut

Keplerstein ontwikkelt custommade websites en webapplicaties voor organisaties in allerlei sectoren. Het softwarebedrijf onderscheidt zich door z’n brede technische ervaring en oog voor creativiteit. Een unieke combinatie, voor het beste resultaat.

www.keplerstein.com


 

afbeelding

Brachot - Harelbeke - Luc Maertens

Producent en groothandelaar in landschaps- en bekledingsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen. Met 20 eigen groeves, 7 productie-eenheden en 15 distributiecentra in Europa en Afrika heeft het het hele productieproces in handen.

www.brachot.com


 

afbeelding

HR FLUX - Kortrijk / Gent - Ruben & Colin Dewulf

Wil een strategische partner zijn inzake recruitment & selectie en is werkzaam voor zowel profit als non-profit organisaties (ook interim management), voornamelijk focus op mid- en hoger level profielen. Daarnaast biedt het on-site services en kan je er terecht voor bruikbaar hr-advies.

www.hrflux.be


 

afbeelding

Elisabeth - Brugge - Mireille Misseghers

Biedt het beste van Belgische artisanale chocolade en zoetigheden in 9 boetieks in Antwerpen, Brugge, Brussel, Parijs én via de webshop. Je vindt er superieure kwaliteit van de hand van Belgische ‘food artisans’. Hier ‘beleef’ je het genot van artisanale chocolade en zoetigheden!

www.elisabeth.be


 

afbeelding

SuccesJobs - Gits - Nele Maes & Tine Coussement

Als rekruteringskantoor focust SuccesJobs zich op bedienden en kaderleden. “Wij zetten voor elke kandidaat en voor elk bedrijf al onze ervaring en expertise in. Wij gaan voor drievoudige winst: kandidaat gelukkig, bedrijf gelukkig, wij gelukkig.”

www.succesjobs.be


 

afbeelding

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie