Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Maak kennis met de Global Ambassadors

Maak kennis met de Global Ambassadors

  • 24/02/2023

Vanuit Voka West-Vlaanderen willen wij West-Vlaamse ondernemers zoveel mogelijk steunen in hun internationale ambities. Wij willen ook de brug slaan tussen ondernemers door hen in contact te brengen met collega-ondernemers/leden van het managementteam die kennis van zaken, een lokaal netwerk en ervaring hebben in een bepaald land. Dat zijn onze Global Ambassadors. We stellen er graag één aan je voor.

Hongarije

GUNTHER HOMBECQ — OPERATIONS MANAGER REVOR GROUP

“Positieve evolutie merkbaar” “Mijn expertise in Hongarije is hoofdzakelijk gebaseerd op het ondersteunen van het lokaal management. Denk maar aan het uitbouwen van onze productie-unit volgens Belgische normen en kwaliteitswaarden en aan het opstarten van een lokaal salesteam. In Hongarije is het belangrijk om rekening te houden met de bestaande cultuur en wetgeving. Men is er heel hiërarchisch ingesteld. Daardoor moet je sterk aandacht besteden aan bepaalde rangordes: in de lokale politiek, maar ook op de werkvloer. Ik merk een positieve evolutie in het land. Doordat er zich meer industrie gaat vestigen, stijgt de werkgelegenheid, krijgt de bevolking meer kansen en kan ze meer middelen vergaren. En dat heeft op zijn beurt natuurlijk weer een impact op de handel en consumptie van de bredere bevolking.”

Maak kennis met de Global Ambassadors Gunther Hombecq

Van zondag 7 mei tot woensdag 10 mei organiseren Voka West- Vlaanderen en FIT een b2b-missie naar Hongarije. Bedoeling is om bedrijven zonder of met slechts beperkte ervaring in zakendoen met Hongarije te ondersteunen bij hun inspanningen om deze markt te veroveren.

Meer info: leonid.guz@voka.be

 

logo's

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie