Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Nieuwe formule Voka Connect

  • 10/02/2023

Bij Voka West-Vlaanderen willen we ondernemingen helpen om future proof te worden. ‘Samen groeien’ is niet voor niets onze baseline. Daarom zal elke Voka Connect in de toekomst in het teken staan van een specifiek thema waarvan ondernemers wakker liggen. Na dat inhoudelijke deel volgt een netwerkmoment met gelijkgestemde ondernemers, plantmanagers en zaakvoerders. En dat natuurlijk in een mooie setting met lekkere catering. De vernieuwde Voka Connects vinden plaats bij interessante West-Vlaamse ondernemingen, waar je een unieke blik achter de schermen krijgt. Ze zijn dé manier om je netwerk te verruimen met ambitieuze en inspirerende gelijkgestemden.

Nieuwe formule Voka Connect

Groene stroom

27 februari - Elicio (Oostende)

Elicio is een internationale producent van hernieuwbare energie en maakt gebruik van één van de meest overvloedige energiebronnen: de wind.

Internationale expansie

29 maart - Kipco Damaco (Oostrozebeke)

Kipco-Damaco heeft in een kleine 40 jaar een opmerkelijke internationale expansie gevoerd, waarvoor het vorig jaar werd bekroond met de Leeuw van de Export.

Innovatie

23 mei - Manutti (Deerlijk)

Bij Manutti is innovatie ingebakken in het DNA. Het legt zich toe op het ontwerp en de productie van luxueus buitenmeubilair. Samenwerking, expertise en diversiteit vormen de kern van het creatieve proces.

Generatiewissel

7 september - Valcke Prefab Beton (Ieper)

Valcke Prefab Beton is samen met het Franse zusterbedrijf Traconord gespecialiseerd in agro- en industriebouw. Charles Valcke (4de generatie) startte een 9-tal jaar geleden in de onderneming. Ondertussen heeft hij als CEO sinds zo’n 3 jaar de algemene leiding.

Logistiek

26 oktober - Conhexa (Steenvoorde)

Logistiek is altijd erg belangrijk geweest voor de AGF-keten, maar is de afgelopen jaren voor importeurs en exporteurs een grote uitdaging geworden. We gaan een kijkje nemen hoe Conhexa daarmee omgaat.

Circulariteit

16 november - Group Verduyn (Kortemark)

Bij Group Verduyn, een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt, verwerkt, verpakt en verkoopt, is duurzaam ondernemen verankerd in quasi elke activiteit en elk proces.

Smart/Industrie 4.0

7 december - CNH (Zedelgem)

CNH neemt als pionier en referentie in industriële landbouwmachines het voortouw om de agrarische sector structureel slimmer te maken met technologie.

Nieuwe formule

De Voka Connects van Voka West-Vlaanderen krijgen een nieuwe invulling. De doelgroep wordt wat meer afgebakend en er wordt voortaan telkens gewerkt rond een centraal thema. Er staan dit jaar 7 activiteiten gepland in het nieuwe concept.

Meer info: mathijs.vanloo@voka.be of via deze link.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie