Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 20 - Leer onze nieuwe leden kennen

Ondernemers 20 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 15/12/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

Apheon - Oostduinkerke - Jori De Baerdemaeker 

Investeringsmaatschappij met hoofdzetel in België en kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië, gespecialiseerd in het partneren met ondernemers en het internationaal schalen van middelgrote ondernemingen. 

www.apheon.com

Apheon

TERRA+ - Waregem - Hilde Henderickx 

Praktijkgerichte begeleiding in circulair ondernemen, eigen SUS+ duurzaamheidsscan. Resource Optimization Facilitator: via WASTE+ krijgen materialen de juiste plaats en waarde in de materialenkringloop. 

www.terraplus.be

Terra+

DRAFAB - Poperinge - Dries De Backer & Pieter Vercruysse 

Binnen de projectmarkt situeert Drafab zich in het hogere segment van het moeilijke maatwerk. Belangrijk hierbij is om binnen de specialisatie de nodige diversiteit aan te bieden, waarbij ook dynamiek en flexibiliteit niet weg te denken zijn. 

www.drafab.be

Drafab

Jurizon Advocaten - Beselare - Samuel Algoet 

Samuel Algoet richtte in 2009 zijn eigen advocatenkantoor op. Sinds 2018 is hij bestuurder en vennoot in Jurizon Advocaten en spitst hij zich toe op het ondernemingsrecht, bouwrecht en verkeersrecht. 

www.jurizon.be

Jurizon Advocaten

Allsee - Oostende - Guillaume Vandenberghe 

Wereldwijd leverancier van LED en LCD digitale displays voor de commerciële Digital Signage-markt. Met uitgebreide ervaring biedt het complete hardware- en softwareoplossingen. 

www.allsee-tech.eu

Allsee

Springbok Travel - Roeselare - Dirk Rosiers 

Echt proeven van de wereld, doe je met Springbok Travel! 32 jaar geleden nam Dirk Springbok Travel over. Gaandeweg bracht het een uitgepuurde selectie van partnerships tot stand met de beste specialisten. 

www.springbok-travel.be

Springbok Travel

TDL PROJECTS - Moerkerke - Thomas De Leyn 

Bouwbedrijf in 2de generatie dat zich thuis voelt in de high-end villabouw en -renovatie, van ruwbouw tot de volledige opvolging van het project volgens de wensen van de klant. De zaakvoerder volgt alle werven persoonlijk op. 

www.thomasdeleyn.be

TDL projects

Soncotra - Poperinge - Bert & Isabelle Lamaire 

Familiebedrijf gespecialiseerd in wegtransport (FTL, LTL en express) van goederen van en naar West-, Centraal- en Oost-Europa, de Balkanlanden, Rusland, het GOS, het Midden-Oosten, Marokko en Tunesië. 

www.soncotra.be

Soncotra

Kaster Keukens - Roeselare - Bert Catteeuw 

Betaalbaar maatwerk voor keuken en interieur, zowel b2b als b2c. Onzichtbaar comfort, gestaafd tekenwerk en inhouse productie zorgen ervoor dat elke ruimte optimaal kan worden benut. Place to be? Blauwe bol in Krommebeekpark 16 te Roeselare. 

www.kaster.be

Kaster Keukens

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie