Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Overname HR Concept versterkt groei Noël Franklin

Overname HR Concept versterkt groei Noël Franklin

  • 01/12/2023

Met de overname van sectorgenoot HR Concept – 17 jaar geleden opgericht door Sylvie Cleenwerck – versterkt selectiekantoor Noël Franklin zijn positie als rekruteringspartner voor kmo’s en multinationals. “We willen in de regio tussen de kust en voorbij Gent dé referentie worden in de rekrutering van bedienden,” vertelt CEO Laurens Kinget.

Overname HR Concept versterkt groei Noël Franklin

Noël Franklin is actief in West- en Oost-Vlaanderen met kantoren in Harelbeke, Oostkamp en sinds kort ook Melle. Specialisatie is het begeleiden van bedienden en de ‘betere’ technici naar hun eerste of volgende job. “Ik ging 5 jaar geleden van start en sindsdien zijn we heel snel gegroeid. Dat ik niet uit hr kom, maar ingenieur van opleiding ben, is een groot voordeel. Dankzij onze softwarematige marketingaanpak zijn dit jaar 92% van de mensen die we plaatsten zelf naar ons gekomen. Wij weten door onder meer je surfgedrag dat je je job niet meer graag doet, nog voordat je het zélf weet.” (lacht) “Maar er is ook de positieve mond-tot-mondreclame die mee voor die snelle groei gezorgd heeft. De meeste van onze concurrenten komen wél uit de sector en kopieerden wat ze kenden van bij hun vroegere werkgever. Wij zijn met een heel frisse blik in die sector gestapt, en die innovatieve aanpak slaat aan.”

Wij zijn met een frisse blik in die sector gestapt. Die innovatieve aanpak slaat aan.

Laurens Kinget

Voor Sylvie Cleenwerck, oprichtster van HR Concept, was het na 17 jaar tijd voor iets anders. “HR Concept heeft een heel goeie naam in de sector en een trouw klantenbestand. Voor Sylvie gaf het een gerust gemoed om haar levenswerk te kunnen overlaten aan een jonge, dynamische en groeiende speler. Wij zijn blij dat we er heel wat nieuwe klanten en kandidaten bij krijgen. Voor onze verdere groei kiezen we voor de organische aanpak. We hebben geen nieuwe overnames gepland,” besluit Laurens Kinget. 

 www.noelfranklin.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie