Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 19 - nieuws over Crop's, Go Loud, skeyes en Psicontrol

Ondernemers 19 - nieuws over Crop's, Go Loud, skeyes en Psicontrol

  • 01/12/2023

Eric Lauwers volgt Michel Delbaere op als CEO van Crop’s 

Crop’s heeft de naam van zijn nieuwe CEO bekendgemaakt. Eric Lauwers start vanaf 1 maart 2024 en volgt op dat moment Michel Delbaere op. Delbaere leidt Crop’s al sinds de oprichting in 1977 en maakte van het bedrijf een Europese leider in diepvriesgroenten, diepvriesfruit en culinaire maaltijden. Eric Lauwers is momenteel nog CEO van Arvesta en wordt de eerste niet-familiale CEO van Crop’s. Hij is al sinds 2016 onafhankelijk bestuurder en kent het bedrijf dan ook bijzonder goed.

Go Loud ondersteunt bedrijven in hun duurzame communicatie 

De Go Family heeft een nieuw lid gelanceerd: Go Loud. Dat zal bedrijven ondersteunen bij het communiceren van hun duurzaamheidsverhaal, zodat hun oprechte, positieve klimaatverhalen gehoord worden. Als lid van de Go Family zal het nauw samenwerken met andere diensten binnen het ecosysteem: Go Smart Digital voor reductie van hun digitale CO2-voetafdruk, Go Forest voor bosherstel en Go Ocean voor oceaanherstel.

POM West-Vlaanderen en skeyes tekenen overeenkomst 

POM West-Vlaanderen en de nationale luchtverkeersautoriteit skeyes hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om langeafstandsdronevluchten mogelijk te maken. Daarmee spelen ze in op het toenemende aantal economisch interessante toepassingen van drones binnen de samenleving. Met de strategische samenwerking willen ze de weg vrijmaken voor dronevluchten over lange afstand boven de Noordzee en tussen de regionale luchthavens van Oostende en Kortrijk-Wevelgem.

skeyes en POM West-Vlaanderen

500 

Psicontrol (deel van Picanol Group, een businessunit van Tessenderlo Group) heeft een bijzondere mijlpaal bereikt: het heeft in 2023 al 500 miljoen SMD-componenten geplaatst. Dat is een hoogtepunt voor het bedrijf, want het is de eerste keer dat het dat aantal bereikt in één jaar tijd. Het gaat om een prestatie van de productievestiging in Ieper en die in Râșnov (Roemenië).

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie