Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 18 - nieuws over DKF Fiduciaire, Tadaaz, Flandrien Kaas en Wever en Ducré

Ondernemers 18 - nieuws over DKF Fiduciaire, Tadaaz, Flandrien Kaas en Wever en Ducré

  • 17/11/2023

DKF Fiduciaire zet opmars in Vlaanderen verder 

DKF Fiduciaire zet haar opmars in Vlaanderen verder. Na de overname van GVS Accountants en Belastingconsulenten uit Gent eerder dit jaar, wordt nu ook Accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele uit Nazareth geïntegreerd. De overname kadert in de ambitie van DKF Fiduciaire om haar aanwezigheid in Oost-Vlaanderen verder uit te breiden. DKF Fiduciaire kent een lange geschiedenis met wortels die teruggaan tot 1951. Bij oprichting was het kantoor voornamelijk in de regio Kortrijk actief, tot in 1999 onder impuls van een nieuwe bestuurdersploeg een groeistrategie werd gevolgd. DKF Fiduciaire verwierf in een eerste fase de aandelen van Orbofisk uit Waregem. Later werden ook de kantoren van Dries Lagae uit Tielt, Willem Decraene & Partners uit Waregem en GVS Accountants en Belastingconsulenten uit Gent overgenomen. De acquisities gaven het bedrijf een stevige boost: het aantal medewerkers groeide aan en recent werden er ook splinternieuwe kantoren in gebruik genomen. Met de overname van Accountantskantoor Van den Broeck- Vandecasteele uit Nazareth krijgt DKF Fiduciaire er weer een nieuw kantoor bij. Op die manier volgt het bedrijf de consolidatietrend die binnen de sector aan de gang is.

DKF Fiduciaire

Wever en Ducré nu ook vertegenwoordigd in Brussel 

Het Oostenrijkse verlichtingsbedrijf XAL heeft een gloednieuwe showroom geopend op de site van Tour en Taxis in Brussel. XAL neemt daar ook Wever en Ducré mee. Op die manier zet Wever en Ducré, naast zijn headquarter in Kortrijk, zijn uitgebreide dealernetwerk en showrooms in andere Europese grootsteden, nu ook voet aan de grond in Brussel.

Tadaaz is webshop van het jaar 

FeWeb, de beroepsvereniging van digitale bedrijven, heeft Tadaaz uitgeroepen tot Webshop Champ of the Year. Tadaaz is een merk van Buromac uit Brugge, één van de grootste spelers in Europa op vlak van eindejaars- en gelegenheidsdrukwerk. In de webshop kan je gepersonaliseerde kaarten en cadeaus bestellen. Volgens de jury blinkt de site uit in oneindige creativiteit en tal van functionaliteiten, bovendien aangestuurd op basis van data, klantenfeedback, A/B-tests en brainstormsessies.

Zoveel medailles heeft Flandrien Kaas uit Wervik in de wacht gesleept tijdens de World Cheese Awards in het Noorse Trondheim. Precies 10 jaar na de start van de kaasmakerij in Wervik, haalt Flandrien Kaas een gouden, 3 zilveren en 3 bronzen medailles. “Dit is de kers op de taart van ons verjaardagsjaar”, stellen de tevreden zaakvoerders Jan en Helga Desmet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie