Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 14 - Leer onze nieuwe leden kennen

Ondernemers 14 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 22/09/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

The Payroll Office - Veurne - Kenny Saelens & Mathias Marchand

Sociaal bureau gefocust op het ontzorgen van kmo’s in alles wat met payroll en loonadministratie te maken heeft. Een persoonlijke partner voor ondernemende werkgevers, die to the point en op maat advies biedt.

www.thepayrolloffice.be


 

The Payroll Office

AZ Zeno - Knokke-Heist - Patrice Buyck

Ziekenhuis in kustgemeente Knokke-Heist, met ook een campus in Blankenberge en een polikliniek in Maldegem. In totaal omvat het 334 erkende bedden. Streeft steeds naar topzorg in zorgvuldig gekozen niches.

www.azzeno.be


 

AZ Zeno

Entropia - Oostkamp - Ina Broodcooren

Telecomoperator gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligde missiekritische netwerkdiensten, bestaande uit spraak- en datacommunicatie. Biedt o.a. een 100% eigen ontwikkelde meldkamersoftware & breedbandtoepassingen.

www.entropia.eu


 

Entropia

RCMS - Koksijde - Robert Verhulst

Biedt de wettelijke erkende ondersteuning voor het ontwerpen van veiligheid. Het proportioneel, duurzaam, en in functie van private en cybersecurity-eisen ontwerpen vraagt ondervinding en technologische kennis. Raadpleeg ook de technologische bijbel:

www.rcms.expert


 

RCMS

Grow Pilot - Oostkamp - Marijke Van de Sompele

Begeleidt kmo’s bij hun overnames & overdracht. De verkoop van je onderneming is een uitdagend proces. Als copiloot begeleidt het je doorheen de volledige transactie. Kwaliteitsvolle begeleiding in heldere taal op maat van jouw noden.

www.growpilot.be


 

Grow Pilot

MALLOWS - Roeselare - Iris Defoort & Didier Leman

Produceert al meer dan 40 jaar handgemaakte marshmallows in diverse smaken, met of zonder een laagje overheerlijke Belgische kwaliteitschocolade. Dit alles met respect voor het authentieke recept van bij de start.

www.mallows.be


 

MALLOWS

CARESQUARE - Kortrijk - Sidney Ameel & Dries Lefevre

Betreedt als innovatief technologiebedrijf de interimmarkt van de zorgsector. Op het gratis platform kunnen zorginstellingen en zelfstandige verpleegkundigen elkaar snel en eenvoudig vinden om zo tekorten in de zorgsector op te vangen.

www.care-square.be


 

CARESQUARE

Kercow Digital - Assebroek - Rien Kerckhof

Helpt als freelance solution architect & digital project manager kmo’s om efficiënter te digitaliseren. Zorgt er eerst voor dat de software-architectuur in lijn ligt met jouw visie & strategie en ondersteunt daarna de implementatie.


 

Kercow Digital

Connect2C - Kortrijk - Matthias Coucke

Voor je telecomdiensten wil je altijd en overal bereikbaar zijn. Connect2c zorgt voor het beste mobiele en/of vaste aanbod op de markt, op jouw maat. Ook voor energie zoekt het de beste tarieven.

www.connect2c.be


 

Connect2C

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie