Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Intense samenwerking tussen Deswarte en Maeyaert moet mooie synergie faciliteren

Intense samenwerking tussen Deswarte en Maeyaert moet mooie synergie faciliteren

  • 08/09/2023

“Sterkere speler in metaalconstructie worden”

Extra schwung geven aan Werkhuizen Deswarte, Montagebedrijf Deswarte én Maeyaert: met die intentie namen Koen Dejonghe en echtgenote Fabienne Bertrand onlangs alle aandelen van Johan Maeyaert over. Dat moet leiden tot een sterke synergie tussen de ondernemingen, gevestigd in respectievelijk Izegem en Oekene. De verticale integratie en het gloednieuwe ERP-pakket zullen een vlotte gang van zaken mogelijk maken.

Langgoed

Intussen is de integratieoefening volop aan de gang. “We bekijken welke processen we kunnen optimaliseren. Zeker is dat we het vlaklaseren en plooien op dezelfde site zullen organiseren, onder meer in functie van stockintegratie. Daarnaast start Maeyaert binnenkort met een nieuw ERP-pakket, dat we vermoedelijk ook voor Deswarte zullen gebruiken.”

Deswarte werkt vooral voor klanten in sectoren zoals veevoeders, hout, suikerbieten en recyclage. Maeyaert bouwt chassis voor de aardappel-, de vlas- en de transportindustrie. “Het is de bedoeling om ons nog meer te profileren als een specialist voor langgoed”, besluit Koen Dejonghe.

www.deswarte.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie