Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 12 - Leer onze nieuwe leden kennen

Ondernemers 12 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 16/06/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

Markupp - Heule - Nicolas Degryse

Helpt kmo’s en ambitieuze ondernemers om efficiëntere marketing te voeren. Rekening houdend met verkoop en distributie wordt een volledig marketingen verkoopplan uitgewerkt dat desgewenst ook uitgevoerd wordt.

www.markupp.be


 

Nicolas Degryse

Rekenen en Tellen - Diksmuide - Mark Dosquet

Zorgt voor freelance administratieve ondersteuning, zowel voor financiële als algemene administratie. Een langdurig zieke vervangen? Of slechts 2-wekelijks iemand nodig voor 1 dag? You can (ac)count on it!

www.rekenen-tellen.be


 

Mark Dosquet

MD Automation - Zwevegem - Thomas Mortier

Integrator voor industriële automatisatie, die instaat voor de elektrische engineering, kastenbouw en softwareontwikkeling t.e.m. de opstart van je project. “Met doorgedreven automatisatie helpen we graag uw productiviteit vooruit.”

www.mdautomation.be


 

Thomas Mortier

Roadfour - Oostende - Gaëtan Du Four

Nieuwe vliegtuigbouwer (OEM) die een amfibisch brandblusvliegtuig ontwikkelt, de Seagle. Dat is het eerste brandblusvliegtuig dat in Europa wordt ontworpen en gebouwd. Roadfour wil helpen om onze planeet te beschermen door bosbranden efficiënter te bestrijden.

www.roadfour.com


 

Gaëtan Du Four

The Relax Company - Koksijde - Véronique Maes

Biedt bedrijven strategische en uitvoerende ondersteuning bij de opzet van een duurzaam gezondheidsbeleid. Daarbij gaat vooral aandacht naar het creëren van een draagvlak binnen de onderneming en het uitwerken van een concreet actieplan.

www.relaxcompany.be


 

Véronique Maes

9altitudes - Kortrijk - Filip Bossuyt

Realiseert digitale transformatieprojecten met bewezen technologieplatformen van Microsoft en PTC, eigen industrieoplossingen en best practices. Richt zich op bedrijven in de maakindustrie, technische dienstverlening en groothandel & distributie.

www.9altitudes.com/be


 

Filip Bossuyt

VYDRAULICS GROUP - Dadizele - Wouter Vullers, Steven Vangeersdaele en Stijn Schacht

Het aanbieden van turnkey oplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van motion- en control technologie en processystemen is de passie van Vydraulics. Van ontwerp tot productie, inbedrijfstelling en onderhoud.

www.vydraulics.com


 

Wouter Vullers, Steven Vangeersdaele & Stijn Schacht

Sack Estate - Knokke - Mike Sack en Ann De Groote

Sack Estate streeft naar een duurzame en energieneutrale aanpak bij het ontwikkelen van vastgoedprojecten, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu, de lokale gemeenschap en de economische haalbaarheid van elk project.

www.sackestate.be


 

Mike Sack en Ann De Groote

QWay2Change BV - Harelbeke - Nathalie Desmet

Op een pragmatische en kwaliteitsvolle manier, begeleidt Nathalie je bedrijf in groei of verandering, zowel op vlak van structuur, strategie als hr-beleid. Meer dan adviesverlener, wil ze een partner zijn en een structurele meerwaarde opleveren.


 

Nathalie Desmet

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie