Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Jef Wilmots is nieuwe voorzitter van Jong Voka West-Vlaanderen

Jef Wilmots is nieuwe voorzitter van Jong Voka West-Vlaanderen

  • 16/06/2023

Jef Wilmots (bestuurder van Claerhout Aluminium nv) is de nieuwe voorzitter van Jong Voka West-Vlaanderen, het netwerk van meer dan 2.800 jonge ondernemers en high potentials. Hij volgt Bénédicte Soenen, derde generatie in het familiebedrijf Soenen Golfkarton nv, op.

Jef Wilmots nam zo’n 8 jaar geleden het Harelbeekse Claerhout Aluminium over. Het bedrijf zette sindsdien zijn eerste stappen in het buitenland, breidde zijn gamma producten uit en won een prijs voor een innovatief circulair dakrandsysteem. Op 15 mei werd Wilmots benoemd tot nieuwe voorzitter van Jong Voka West-Vlaanderen, waar hij al lid was van de stuurgroep. “Binnen Jong Voka leren we elkaar op een laagdrempelige manier kennen en komen we in contact met anderen die met dezelfde problemen worstelen en geworsteld hebben. Samen verder bouwen aan het jonge en bloeiende ondernemerschap in West-Vlaanderen, is een belangrijk onderdeel van mijn ambitie binnen Jong Voka”, vertelt de kersverse voorzitter. “We willen talent de tools en de kanalen geven om vol vertrouwen aan de slag te gaan in een steeds sneller veranderend ondernemerslandschap.”

Jef Wilmots en Bénédicte Soenen

Met de verkiezing van Jef Wilmots zet Bénédicte Soenen een punt achter haar voorzitterschap. “Ik heb heel veel geleerd. Het was altijd leuk en boeiend om een groep enthousiastelingen – want dat is Jong Voka wel – te inspireren en samen te brengen rond ondernemerschap”, blikt ze terug. De activiteiten van Jong Voka worden gerealiseerd dankzij de partners Picobello, Axxi, ConXion, Stella P. en Renewi.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie