Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 10 - Leer onze nieuwe leden kennen

Ondernemers 10 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 19/05/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

The Pots Company - Kortrijk - Emmanuel Devriendt

Ontwerpers van merken in stijlvolle potten en bakken voor planten. Heeft als missie om impact te creëren voor people, planet and profit, door uniek te zijn in de designs, en verantwoordelijk als het gaat om materiaalkeuze en bedrijfsmodel.

www.thepotscompany.eu


 

The Pots Company

Inverter Service - Wevelgem - David Vermeersch

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van omvormers voor zonnepanelen en andere hernieuwbare energie oplossingen. Gevestigd in België, Griekenland en Frankrijk.

www.inverterservice.com


 

Inverter Service

Arkeo Consult - Bredene - Els Schrauwen

Een hechte verbinding tussen organisatie en haar klanten, haar leveranciers en haar medewerkers is de basis voor echte betrokkenheid en duurzame groei. Daarin wil Els je ondersteunen.

www.arkeoconsult.be


 

Arkeo Consult

Vlamygrip - Brugge - Philip Vlamynck

Dochterbedrijf van Vlamytal. Vlamygrip is als schuifvrij laadoppervlak een veilig en duurzaam alternatief voor antislipmatten. De lading blijft op de juiste plaats met minder spanriemen en de permante deklaag dempt het geluid.

www.vlamytal.be


 

Vlamygrip

Upstate South Caroline Alliance - Waardamme - Yves Ghys

Publiek-private organisatie voor Regionale Economische Ontwikkeling. Helpt groeiende bedrijven met een scala aan ondersteuning, inclusief een onderzoeksteam dat relevante gegevens en aangepaste rapporten levert.

www.upstatescalliance.com


 

Upstate South Caroline Alliance

Varamedia - Beernem - Jeroen Van Raemdonck

Zorgt ervoor dat je bedrijf meer én betere leads krijgt zonder geldverlies of tijdverlies. Combineer Google en sociale media tot een echt geautomatiseerd marketingsysteem. Sterk in SEO, SEA, social, e-mail en video.

www.varamedia.be


 

Varamedia

STABITEC - Brugge-Gent - David D’Hespeel, Arne Desmet, Jeffrey De Grande, Ludovic De Palmenaer, Didier Vermeersch, Stefaan De Decker

Ingenieursbureau met zetel in Brugge en een kantoor in Gent, dat instaat voor stabiliteitsstudies, studies technieken, EPB- & ventilatieverslaggeving en veiligheidscoördinatie.

www.stabitec.be


 

STABITEC

BYGG - Matthieu Pacco & Wouter Vantornout

Geïnspireerd door de Scandinavische stijl van leven, werken en ontwikkelen, probeert BYGG als vastgoedontwikkelaar waarde te activeren voor alle betrokken partijen. “Wij zijn overtuigd dat die waarde ontstaat bij een tevreden gebruiker.”

www.bygg.be


 

BYGG

Glorius - Merkem - Herlinde Lafaut & Bart Goemaere

Varkensbedrijf met eigen label Glorius: duurzaam, mals en sappig varkensvlees. In het 2e bedrijf Glorius BV wordt het Gloriusvarken verwerkt en verkocht als vers vlees, charcuterie en horeca-artikelen. Letterlijk van zaadje tot karbonaadje.

www.glorius.be


 

Glorius

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie