Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 1 - Leer onze nieuwe leden kennen

Ondernemers 1 - Leer onze nieuwe leden kennen

  • 13/01/2023

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden.

G-Sport Belgium - Marke - Dave Vanhoutte

Dé droom van G-Sport Belgium? Dat jongeren met een beperking hun favoriete sport kunnen beoefenen. Bezieler Dave Vanhoutte: “Ik zie het als mijn levenswerk om de G-sport via professionele infrastructuur en begeleiding naar een hoger niveau te tillen.”

gvoetbalmarke.be


G-Sport Belgium - Marke - Dave Vanhoutte

Vanden Borre Kitchen - Roeselare - Henry Maebe

Vanden Borre Kitchen Roeselare zorgt voor dé oplossing voor de belangrijkste leefruimte van je woning: je keuken! Dat gaat van een standaardoplossing tot een volledige maatoplossing. En dat altijd aan de laagste all-inprijs.

www.vandenborrekitchen.be


Vanden Borre Kitchen - Roeselare - Henry Maebe

kopilo - Keiem - Diego Van de Voorde

Optimaliseert financiële en operationele processen door boekhoud- en ERP-software te implementeren (bv. Exact Online) en zo de bedrijfsprocessen op elkaar af te stemmen. Naast software consultancy voorziet het ook BI-rapportering en -opleiding.

www.kopilo.be


kopilo - Keiem - Diego Van de Voorde

HDB Bouwteam - Izegem - Dieter Holvoet

West-Vlaams team van 9 bouwvakkers die grond- en ruwbouwwerken realiseren voor bouwpromotoren. Is gespecialiseerd in nieuwbouwverkavelingen.

www.bouwfirma.be


HDB Bouwteam - Izegem - Dieter Holvoet

Stromer - Assebroek - Kobe Broos

Zwitserse producent van speedpedelecs. Innovator in new mobility. In Vlaanderen rijden hun gebruikers jaarlijks 30 miljoen kilometers op de speedpedelec in plaats van met de auto. Snel, veilig, stijlvol en met de glimlach lange afstanden op de fiets overbruggen.

www.stromerbike.com


Stromer - Assebroek - Kobe Broos

Fotografie Brugge - Sint-Michiels - Vincent Turpyn

Fotografie Brugge steunt op 2 mensen en 3 pijlers. De mensen zijn het fotografenkoppel Ann Jacxsens en Vincent Turpyn, beiden geschoold fotograaf. De 3 pijlers zijn bedrijfsfotografie, portretfotografie en vastgoedfotografie.

www.portretfotografie-brugge.be


Fotografie - Brugge Sint-Michiels - Vincent Turpyn

AIE-SERVICES - Oostkamp - Christof Delandmeter

AIE-Services is een dynamisch automatisatiebedrijf, met 10 jaar ervaring. Het kan je bijstaan in alle facetten om je productieproces te automatiseren, zowel op het vlak van Automatisatie, Elektro als Industrial-IT.

www.AIE-Services.be


Buyse Construct - Oostrozebeke - Jean-Louis Buyse

Buyse Construct, een familiebedrijf uit Oostrozebeke, is meer dan 30 jaar actief in de agro- en industriebouw. Het bouwt kantoren, opslagloodsen, productiehallen, showrooms, bedrijfsverzamelgebouwen, ... voor kmo’s, ontwikkelaars en grote bedrijven.

www.buyseconstruct.be


Buyse Construct - Oostrozebeke - Jean-Louis Buyse

Grando Keukens - Roeselare - Piet Vandewalle

Grando Keukens is een begrip op de Belgische keukenmarkt. Na ruim 50 jaar heeft het ontwerpen en plaatsen van keukens voor het bedrijf geen geheimen meer en beheerst het alle technieken om aan de kwaliteitseisen van klanten te voldoen. Het is ook al 15 jaar actief op de projectmarkt.

www.grando.be

Grando Keukens - Roeselare - Piet Vandewalle

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie