Skip to main content
Map

Leer onze nieuwe leden kennen

  • 06/05/2022

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden. 

Naturoof - Rumbeke - Simon Casier & Matthias Laperre

Specialist in het ontwerpen, plaatsen én onderhouden van groendaken en daktuinen voor zowel particulieren, aannemers als ontwikkelaars, steeds met een grote passie en interesse voor groenen bouwtechnische oplossingen.

www.naturoof.be

Naturoof

Brouwerij Eutropius - Menen - Wouter Vermeersch

Ontwikkelt en produceert voor b2b-klanten dranken, in hoofdzaak bier. Partner voor brouwerijen en brand owners die (een deel van) hun productie willen uitbesteden. Ontlast klanten van de ontwikkeling en/ of de productie en/of het afvullen van hun merk.

www.brouwerij-eutropius.be

Brouwerij Eutropius

CAW - Brugge - Christel Verhas

Sociale onderneming die pragmatisch en innoverend inspeelt op maatschappelijke evoluties. Je kan steeds in alle vertrouwen gratis terecht bij een hulpverlener. Wil een beleid dat ondersteunt en inzet op samenwerking met privépartners.

www.caw.be

CAW

V-hub - Oostende - John Roose

Onafhankelijk audiovisueel consultancy studiebureau dat AV-technologie integreert in bestaande gebouwen, nieuwbouwprojecten en creatieve omgevingen. Heeft steeds oog voor een strakke look, efficiënte aanpak en ergonomisch correcte opstelling.

www.v-hub.be

V-hub

ÖkoFEN - Kuurne - Karel Van Wonterghem

Gespecialiseerd in moderne pelletverwarming met baanbrekende innovaties, zoals de eerste condensatieketel op pellets en de eerste elektriciteitsopwekkende pelletketel. Vanuit België verantwoordelijk voor de verkoop in Benelux.

www.okofen.be

ÖkoFEN

KOFonds - Beveren-Leie - Francis Demuynck

Een kring van 20 tot 50 ondernemers in een KOFonds beloven dat ze elkaar zullen steunen in geval één van hen ziek wordt. Ze zorgen dan samen dat de zieke ondernemer elke maand 1.000 euro ontvangt, door elk een klein bedrag te schenken.

www.kofonds.be

KOFonds

de piloten - Izegem Veerle - Sentobin

80% van de mensen bij uitzendkantoor de piloten zijn van Roemeense afkomst maar wonen hier al iets langer. Klanten zijn kmo’s tot spelers als Deceuninck, Dewulf, Anziplast,... Sta je open voor Engelstaligen? Contacteer de piloten.

www.depiloten.com

de piloten

Rent-your-recruiter - Sint-Eloois-Winkel - Annelies Cannoot

Heeft een mooie expertise opgebouwd in het rekruteren, waarbij de diensten als freelance recruiter worden aangeboden voor verschillende bedrijven: van employer branding tot sourcing & selectie. Ook dringend op zoek naar versterking? Neem contact op via info@rent-your-recruiter.be of 0470 63 66 20.

www.rent-your-recruiter.be

Rent-your-recruiter

Baselead - Kortemark - Berend Bastoen

Baselead creëert je professionele website volledig op maat. Ben je klaar om je onderneming naar het volgende niveau te tillen?

www.baselead.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie