Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Eerste editie Bedrijvencontactdagen Brugge in oktober

Eerste editie Bedrijvencontactdagen Brugge in oktober

  • 08/04/2022

Op 26 en 27 oktober vindt, in samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, de eerste editie plaats van Bedrijvencontactdagen Brugge en dit in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC. 

Deze editie komt er op vraag van bedrijven/exposanten van de tweejaarlijkse editie van Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en wordt opgebouwd op dezelfde succesvolle pijlers: het samenbrengen van ondernemers en bedrijven, het aanreiken van businessopportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Met het innovatieve ondernemerschap in (Noord-)West-Vlaanderen, 2 kusthavens, een internationale luchthaven en de bruisende bedrijvigheid in de regio, is een editie van Bedrijvencontactdagen in Brugge een logische keuze.

Bedrijvencontactdagen Brugge richt zich tot CEO’s en managementfuncties binnen sales, marketing, productie, finance en hr uit zowel de industrie, dienstverlening, toerisme, transport, logistiek, bouw als retail. Een deelname als exposant biedt je dus de uitgelezen kans om op slechts 2 dagen tijd het beste uit dit netwerk te halen. Daarnaast zorgt het all-inconcept ervoor dat je jouw onderneming op een budgetvriendelijke manier kan voorstellen aan collega’s en toekomstige partners.

Kennis & inhoud

Naast het uitbreiden van jouw netwerk wordt ook volop ingezet op kennis & inhoud met een uitgebreid randprogramma in de vorm van informatieve sessies en events, opgezet door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Samen met jouw onderneming wil Bedrijvencontactdagen Brugge 100% inzetten op het uitbreiden van jouw bedrijfsnetwerk, het leggen van face-to-facecontacten met bestaande en nieuwe partners/klanten en het stimuleren van de regionale economie in (Noord-)West-Vlaanderen!

Wanneer?

  • Woensdag 26 oktober 2022
    14.00 uur - 21.00 uur
  • Donderdag 27 oktober 2022
    14.00 uur - 21.00 uur

Waar?

Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC
Beursplein 1
8000 Brugge

Meer info? 

www.brugge.bedrijvencontactdagen.be
Of neem contact op met Isabelle Callens

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie