Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Bezoek Voka West-Vlaanderen

 • 08/04/2022

Het grootste contactevent van België is ondertussen reeds aan zijn 18de editie toe, en kan ook nu weer een topplatform aanbieden voor bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, kleinen groothandel, transport als de bouw- en dienstensector. 

Bezoek Voka West-Vlaanderen

Met een succesformule die focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, onderlinge businessopportuniteiten blootleggen en ondernemerschap stimuleren, verenigen zich op Bedrijvencontactdagen 2022 dan ook opnieuw ruim 600 bedrijven-exposanten in Kortrijk Xpo.

Zij staan op 27 en 28 april voor jou klaar om er hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen, om zo samen nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen te realiseren. Kom zeker de stand van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen bezoeken, stand nummer 223, en laat je verrassen door wat we voor jou in petto hebben.

OPENINGSEVENEMENT Michael Humblet over toekomst van sales in 2022

De officiële opening van de Bedrijvencontactdagen staat dit jaar in het teken van sales. Michael Humblet brengt er een op maat gemaakte keynote over sales, leadership, strategie en content. Sales is closing, of closing is sales? Hoe ging dat ook al weer? Closing is enkel gericht op de 2% van het potentieel. Prospecten en klanten zijn drastisch veranderd de laatste jaren. Zijn jouw verkoopmodellen hierop aangepast? In deze dynamische presentatie neemt Michael Humblet je mee in hoe je voorbij de 2% gaat en wat de nieuwe trends, verkoopmodellen en strategieën zijn. Hoe bouw je een model dat schaalbaar is en dat zal blijven groeien, met focus op lange termijn? Verwacht je aan een inspirerende keynote met een hoek af. De ideale kickstarter om de Bedrijvencontactdagen met veel goesting in te zetten.

Wanneer

Woensdag 27 april van 12.00 tot 14.00 uur

Programma

 • 12.00 uur: Onthaal
 • 12.20 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
 • 12.30 uur: Start keynote Michael Humblet met Q&A
 • 13.20 uur: Einde
 • 13.20 uur: Aansluitende receptie met broodjes
 • 14.00 uur: Start Bedrijvencontactdagen

Inschrijven voor het openingsevent kan via deze link.


Speeddate voor exposanten

Voorafgaand aan de tweede beursdag van de Bedrijvencontactdagen organiseren we een netwerksessie exclusief voor standhouders. Wegens groeiend succes vindt de netwerksessie dit jaar plaats in zaal XXL van Kortrijk Xpo.Deze speeddate biedt een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 20 tot 30 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit jouw regio. We zorgen voor een smakelijke lunch en je leert meteen een pak nieuwe mensen kennen van bedrijven uit jouw streek. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw onderneming verder vooruit kunnen helpen.

Wanneer

Donderdag 28 april van 12.00 tot 14.00 uur

Programma

 • 12.00 uur: Onthaal met soep en broodjes
 • 12.20 uur: Verwelkoming door Voka West- Vlaanderen
 • 12.30 uur: Start speeddate
 • 13.45 uur: Einde
 • 14.00 uur: Start tweede dag Bedrijvencontactdagen 2022

Inschrijven voor de speeddate kan via deze link.


Zakendoen met een stad

We nodigen je graag uit voor de infosessie ‘Zaken doen met een stad’ die we, gezien het succes van de vorige editie, graag herhalen. In samenwerking met UNIZO krijg je een algemene technische toelichting over overheidsopdrachten. Steden kunnen beroep doen op derden voor de aankoop van goederen, de uitvoering van diensten of studies, de aanleg van openbare werken, bouw- en onderhoudswerken, groenaanleg en groenonderhoud… Via verschillende aanbestedingen kan je jouw kandidatuur stellen. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Op deze gratis infosessie op 27 april nodigen wij je graag uit om wegwijs te geraken in deze overheidsopdrachten. Naast een inhoudelijke sessie heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de verschillende medewerkers van de steden en zo rechtstreeks potentiële business op te halen.

Wanneer

Woensdag 27 april van 15.00 tot 17.30 uur

Programma

 • 15.00 uur: Heldere toelichting over de procedures die je moet volgen. Ook de nieuwe regels in de wet op de overheidsopdrachten komen aan bod.
 • 15.30 uur: Speeddate met aankoopverantwoordelijken

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie