Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Eerste Forum économique et politique transfrontalier

Eerste Forum économique et politique transfrontalier

  • 21/10/2022

Op donderdagavond 8 december nodigen wij je graag uit op het eerste ‘Forum économique et politique transfrontalier Hautsde- France - Flandre occidentale’, dat plaatsvindt in Plopsaland De Panne. De initiatiefnemers zijn Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, Grand Port Maritime de Dunkerque en CCI Litoral Hauts-de-France. 

Samen met ondernemers, bedrijfsleiders en politici van beide kanten van de landsgrens gaan we in debat over de vele opportuniteiten die beide regio’s te bieden hebben en hoe de verscheidenheid én complementariteit troeven zijn die ons allebei sterker maken. De sterke economische weefsels van de regio’s Hauts-de-France en West-Vlaanderen – ondersteund en gestuwd door de aanwezigheid van sterke havens – zorgen ervoor dat het geheel veel meer kan zijn dan de som van de delen.

Tijdens 3 panelgesprekken zullen boeiende sprekers uit het Franse en Belgische bedrijfsleven en de politieke wereld zich buigen over thema’s als energie, logistiek en grensoverschrijdend zakendoen. Nadien kan je netwerken met collega-ondernemers en diverse stakeholders die nauw betrokken zijn bij het grensoverschrijdend gebeuren.

Meer info kan je hier vinden of via tom.vermeersch@voka.be.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie