Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers is meest gelezen perstitel

Ondernemers is meest gelezen perstitel

  • 09/09/2022

Mooi nieuws voor ons magazine Ondernemers: het is de perstitel die bij de West- Vlaamse ondernemingen het hoogste bereik genereert. Bovendien gaat maar liefst 85% van de lezers deels of in detail door het magazine, waardoor het een uiterst interessant kanaal is om je te laten informeren, inspireren of je onderneming in de kijker te zetten. Dat blijkt uit een onafhankelijke bevraging door Profacts. 

Het magazine Ondernemers is bekend bij maar liefst 93% van de kaderleden en bedrijfsleiders in West-Vlaanderen. Het genereert bovendien ook het hoogste bereik, gevolgd door De Tijd en Trends. Vooral bij de kleinere bedrijven valt dat brede bereik op; andere magazines hebben een relatief zwakkere positie bij kleinere bedrijven.

91% van de kaderleden en bedrijfsleiders is tevreden over Ondernemers. Die hoge tevredenheid vertaalt zich ook in een grote bereidheid om ons magazine aan te bevelen aan collega’s.

Het multiplicatoreffect is niet te onderschatten: in onze provincie delen bedrijfsleiders en kaderleden in 64% van de gevallen ook Ondernemers met de andere medewerkers. In 26% van de bedrijven wordt het magazine ook gedeeld met bezoekers. 4 op de 10 lezen het magazine systematisch; ze lezen dus elke editie die verschijnt. Ondernemers gebruiken het tijdschrift vooral om zich te informeren over de markt en om zich te laten inspireren.

Hoge tevredenheid

91% van de kaderleden en bedrijfsleiders is tevreden over Ondernemers. Die hoge tevredenheid vertaalt zich ook in een grote bereidheid om ons magazine aan te bevelen aan collega’s: 73% zou het magazine aanraden. De positieve beoordeling van het magazine geldt ook op het vlak van de foto’s, de kwaliteit van de artikels en de variatie in onderwerpen. De thema’s die het meest in trek zijn, zijn innovatie, digitalisatie, trends in de arbeidsmarkt en energie.

Het onderzoek van Profacts is gebaseerd op een bevraging bij 602 Vlaamse leden, waarvan 17% leden uit West-Vlaanderen.

Bereik perstitels in West-Vlaanderen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie