Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Leer onze nieuwe leden kennen

  • 03/06/2022

Het Voka-netwerk blijft uitbreiden! Dit zijn enkele nieuwe leden van de afgelopen maanden. 

CLPT - Torhout - Tania Werbrouck & Xavier Dereeper

Biedt een compleet assortiment metalen hulpstukken voor het hijsen, vastzetten en verbinden van prefab betonelementen aan. Naast een selectie internationaal geproduceerd materiaal, biedt het ook zelf vervaardigde buigbare opvulbuizen aan.

www.clpt.be

CLPT

Packo nv - Zedelgem - Claude Packo

Via een netwerk van gespecialiseerde dealers over gans België spitst PACKO NV zich toe op de verdeling van premium merken landbouwmachines en materieel voor verhandeling - voor de landbouw, de groensector en openbare besturen.

www.packoagri.be

Packo nv

Roofworkx - Zwevegem - Karl De Preter

Dakdichtingsfirma gespecialiseerd in het afdichten van platte daken in roofing. Voert werken uit, zowel nieuwbouw als renovatie, in West- en Oost-Vlaanderen, enkel volgens de regels van de kunst, met ATG-gecertificeerde kwaliteitsproducten.

www.roofworkx.be

Roofworkx

Konnektit - Ieper - Sonja Delbeecke

Initiatiefnemer van ikzoekhulp.be. Helpt je in je zoektocht naar professionele hulp op het vlak van geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast ondersteunt het hulpverleners, zowel inhoudelijk als op het vlak van ondernemerschap.

www.konnektit.be

Konnektit

Immax - Brugge - Vincent Depreeuw

Sinds 2002 een vaste speler binnen de immobiliën in Knokke-Heist en omgeving. In 2020 breidde het uit met een kantoor in Brugge. Vincent Depreeuw en Joeri Verstraeten combineren frisse dynamiek met jarenlange expertise en ervaring.

www.immax.be

Immax

Alumac & Astemac - Heule - Stefaan Crombez

Staat als carrosseriebouwer voor sterk, duurzaam materiaal. Is met ALUMAC construct gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. Bij ASTEMAC kan je terecht voor een immens aanbod containers, trailers en spuitwerk.

www.alumac.be

Alumac & Astemac

Westhoektalent - Poperinge - Pascale Samyn

Ondersteunt als recruiter en hr-consultant westhoekbedrijven duurzaam en waardegedreven en helpt kandidaten aan hun droomjob, terwijl Expertease Westvlaamse freelancers in verbinding brengt met elkaar en met hun opdrachtgevers.

 

Westhoektalent

Immo Francois - Brugge - Dries François

De Immo Francois-groep, actief in West- en Oost-Vlaanderen, huisvest 3 merken en +30 kantoren onder zijn dak: Immo Francois (residentieel vastgoed), Chapter (exclusief vastgoed) en Francois For Professionals (bedrijfsvastgoed).

www.immofrancois.be

Immo Francois

Social Lemon - Wevelgem - Isabelle Soete

Social Lemon is een online marketing bureau gevestigd in Wevelgem. Met hun variatie aan diensten en services zijn ze de rechterhand van klanten. Een team van jonge sociale media junkies helpt de klant om hun online verhaal een boost te geven.

www.sociallemon.be

Social Lemon

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie