Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Start2Export2: Geslaagde missie naar India

Start2Export2: Geslaagde missie naar India

  • 20/05/2022

Van 23 tot en met 30 april trok een 10-koppige delegatie van Voka West-Vlaanderen naar India voor een Start2Export2- missie. De deelnemers bezochten Bangalore, Mumbai en New Delhi. 

Start2Export2

Het werd een week met heel wat b2b-meetings, bedrijfsbezoeken en netwerkmomenten. De Vlaamse voedingsbedrijven hadden tevens ook de mogelijkheid om de beurs Aahar - India’s Finest Food & Hospitality te bezoeken, om hun producten voor te stellen aan de Indische importeurs en distributeurs.

Alle deelnemers waren enorm tevreden over deze intensieve week vol opportuniteiten en hopen die snel in contracten te kunnen finaliseren. “Dit intensieve programma is een absolute aanrader voor iedereen die binnen een week tijd de markt wil verkennen. Het zorgt ervoor dat je tal van ter zake doende afspraken en gesprekken hebt om je een goed beeld te vormen van de (on) mogelijkheden van de markt. Je doet direct nuttige contacten op om mee verder te gaan”, vond Michiel Baanen van Poppies. Leen De Jaeger van Pralibel & Ickx beaamt dat: “De handelsmissie was inspirerend om de Indiase chocolademarkt te leren kennen. Het was de perfecte start om een match te vinden.”

Met dank aan de samenwerking met Flanders Investment & Trade India voor de perfecte organisaties en volle agenda’s van de deelnemers!

Over Start2Export2

Dankzij de Start2Export2-trajecten kunnen West-Vlaamse ondernemingen hun eerste stappen zetten richting een nieuwe markt. De trajecten worden georganiseerd door Voka West-Vlaanderen in samenwerking met Flanders Investment & Trade (FIT). De begeleide internationale missies hebben steeds een voor- en natraject.

Meer info: charlotte.dekimpe@voka.be

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Internationaal ondernemen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie