Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Werkgeversdienstverlening van VDAB uitstekend beoordeeld

Werkgeversdienstverlening van VDAB uitstekend beoordeeld

  • 01/12/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

Bij VDAB krijg je hulp om kandidaten te vinden en om te vormen tot ideale medewerkers. Aanwerven, opleiden en wegwijs maken zijn speerpunten van de dienstverlening. Hulp nodig om geschikte kandidaten te vinden? Je plaatst vacatures gratis op de grootste jobsite van Vlaanderen en krijgt toegang tot meer dan 180.000 cv’s. 
Werkgevers waarderen de inspanningen van VDAB en dat resulteert in mooie cijfers:
▶ In 2023 werden door VDAB 6.904 vacatures in gedeeld beheer ingevuld. 
▶ 76% van de werkgevers is tevreden over de dienstverlening. 
▶ 85 % van de werkgevers is tevreden over de vacaturedatabank.
Joris Philips, directeur VDAB Limburg: “Werkgevers zijn voor ons minstens even belangrijk als werkzoekenden. Met zoveel openstaande vacatures zetten we alles op alles om de werkgevers te helpen om dat talent te vinden. Na drie maanden slagen we erin om al 30% van de vacatures waarvoor werkgevers onze hulp vragen, in te vullen. Wetende dat het om de moeilijkste vacatures gaat om ingevuld te krijgen en dat we geconfronteerd worden met een competentiekloof tussen vraag en aanbod, is dat een mooi resultaat. Al streven we natuurlijk altijd naar nog meer matches.”

www.vdab.be/contact

Proximus
imu - vzw - Altez
imu - vzw - Uzbrussel

Artikel uit publicatie