Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Werkgeluk start in je bedrijfskantine, met Canteen

Werkgeluk start in je bedrijfskantine, met Canteen

  • 18/10/2021

Vorig jaar hebben we allemaal in recordtijd het expertniveau in online vergaderen bereikt. Top! Maar eerlijk? We misten de losse praatjes rond de koffieautomaat of de lunchtafel. Ook bij hybride werken blijven teams vaak op afstand werken, wat ten koste gaat van een sterke band onder collega's. Tijd om werkgeluk weer hoog op de agenda te zetten.

Betrokkenheid is nauw verbonden met wederzijds vertrouwen. Collega's die elkaar vaker zien, vertrouwen elkaar gemakkelijker en hebben meer waardering voor elkaars werk. Dit is niet alleen goed voor het werkplezier van je medewerkers, maar zal hen ook aanmoedigen om elke dag spontaan die extra inspanning te leveren om hun werk nog beter te doen.
Neem daarom initiatieven waarmee je de band tussen je medewerkers stimuleert. Dat kan op een gezellige manier, bijvoorbeeld door van de nood een deugd te maken en regelmatig samen te eten in je bedrijfskantine. De positieve sfeer, het vertrouwen en de erkenning die hieruit groeien, versterken de teamgeest en de betrokkenheid tot je bedrijf.
Canteen by Foodbag helpt jou en je collega's om betere voedingskeuzes te maken op het werk. Ze maken het je gemakkelijk en bieden een compleet pakket in hun one-stop shop: van gezond bereide werk- of zakenlunches tot een uitgebreid assortiment verantwoorde tussendoortjes, drankjes zonder extra zoetstoffen en niet te vergeten vers lokaal fruit.
Ben je een happiness officer, HR manager of ondernemer, en maakt gezond eten deel uit van je bedrijfscultuur? Meld je bedrijf dan hier aan en vraag je gratis proefpakket met twee kant-en-klaar lunches, drinks, snacks en een paar stukken vers fruit. Wil je liever meteen proeven? Met de kortingscode VOKA krijg je 10% korting op je eerste bestelling. Deze code is geldig tot 31 oktober.

Link naar landingspagina voor gratis proefpakket:
https://www.canteen.be/proefpakket-voka/

www.canteen.be
[Bron HR Magazine]