Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Welke Limburgse onderneming heeft het beste HR-beleid?

Welke Limburgse onderneming heeft het beste HR-beleid?

  • 23/10/2019

A&M Invest, Eurosys, Eurofins Digital Testing en Warsco Units zijn door Voka- KvK Limburg genomineerd voor de Limburgse HR-Award. Die prijs bekroont de Limburgse onderneming met het beste HR-beleid. De uitreiking vindt plaats tijdens het Festival van HRM op 8 november, dit jaar bij interieur-, beursstand- en decorbouwer Deusjevoo in Genk.

Het Festival van HRM brengt alle Limburgse HR-professionals samen voor een uniek inspiratie- en netwerkmoment. Jo Peters, zaakvoerder van Deusjevoo en UPspace, brengt een keynote over hoe je van je werkplek een ‘G-plek’ kunt maken, zodat geluk, gezondheid en groei steeds centraal staan.

Genomineerden Limburgse HR Award

De Limburgse HR-Award bekroont een onderneming die opmerkelijke prestaties levert op vlak van human resources. Vorig jaar won Ebema de Award. Dit jaar dingen de volgende vier bedrijven mee naar de Award (in alfabetische volgorde):

A&M Invest (holding boven Groep Delorge en Groep Van Osch)
Over hun HR-beleid: “Acties en beslissingen worden steeds afgetoetst aan onze visie van ‘een hart voor onze medewerkers. Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie.”

Eurofins Digital Testing
Over hun HR-beleid: “Centraal in de aanpak binnen HR is de verantwoordelijkheid van de medewerkers voor de persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de organisatie.”

Eurosys
Over hun HR-beleid: “In ons DNA zit dat we steeds blijven investeren in kennis, en als bedrijf een cultuur neerzetten waar we onze mensen de kans geven om zich te blijven ontwikkelen.”

Warsco Units
Over hun HR-beleid: “Omdat we in “mensen” geloven zetten we hierop ook volop in. Dit merk je aan het onthaalbeleid, de “rondgang” om mensen te informeren, de tijd en de energie die er in strategische sessies wordt gestoken.

Maak de prijsuitreiking van op de eerste rij mee!

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events