Skip to main content
  • Nieuws
  • Welke Limburgse onderneming heeft het beste HR-beleid?

Welke Limburgse onderneming heeft het beste HR-beleid?

  • 02/11/2018

AZ Vesalius, Dethier, Ebema, Punch Powertrain en Vandersanden zijn door Voka – KvK Limburg genomineerd voor de Limburgse HR Award. Die bekroont de onderneming met het beste HR-beleid. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 30 november in La Butte aux Bois tijdens het Feest van HRM.

hr 2018
Wie gaat naar huis met de HR Award?

Het netwerkevenement voor Limburgse HR-professionals lacht dit keer met zichzelf en strikte stand-upcomedian en Humo's Comedy Cup-winnaar Arnout Van Den Bossche om de hr-sector een komische spiegel voor te houden. 

Genomineerden Limburgse HR Award

De Limburgse HR Award bekroont een onderneming die opmerkelijke prestaties levert op vlak van human resources. Vorig jaar won IN-Z de award, ASAP HR en United Experts waren de andere genomineerden. Dit jaar dingen de volgende bedrijven (in alfabetische volgorde) mee naar de award:

AZ Vesalius
Over hun HR-beleid: “HRM betekent voor ons HBM ‘Human Being Management’. Wij hebben aandacht voor de mensen achter de medewerkers en beschouwen hen niet enkel als resources.” 

Dethier 
Over hun HR-beleid: “Open en eerlijke communicatie, zichzelf in vraag blijven stellen, verbeteringen en oplossingen zoeken en de talenten van werknemers blijven ontwikkelen. Met een sterke focus op het individu.” 

Ebema 
Over hun HR-beleid: “Ebema is een familiebedrijf met mensgerichte waarden: Samenwerken. Zorgen. Vernieuwen. Excelleren. Respecteren. Het zijn waarden die stuk voor stuk een HR-component in zich dragen.”  

Punch Powertrain
Over hun HR-beleid: “Maximaal vertrouwen in de medewerkers en het geloof dat ondernemerschap en initiatief enkel mogelijk zijn in een omgeving die rekening houdt met ieders individuele sterktes en noden en waar men maximale vrijheid heeft.”

Vandersanden
Over hun HR-beleid: “Vandersanden is een atelier voor collectief welzijn op het werk. Een prikkelende duurzame werkomgeving waarin slimme, ondernemende medewerkers samen hun toekomst creëren.”