Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Waterzuiveraar Aaqua wint Voka Lokaal Award Mechelen

Waterzuiveraar Aaqua wint Voka Lokaal Award Mechelen

  • 26/04/2022

Aaqua uit Sint-Katelijne-Waver pakt dit jaar de Voka Lokaal-award voor de regio Mechelen. Aaqua ontwerpt, bouwt en beheert industriële waterzuiveringsinstallaties. "Schitterend dat we deze award krijgen. Want we hebben grote plannen. Eind dit jaar steken we de Grote Plas over en gaan we voor een multinational een grote installatie bouwen in Amerika", zegt CEO Rob Van den Broeck.

Het zijn de bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling Mechelen die Aaqua hebben gekozen tot winnaar van hun regio. De bestuurders kijken daarbij onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. En ook hoe duurzaam het bedrijf is. "Dat aspect staat bij ons centraal. We maken zuiveringsinstallaties. De klant kan dankzij die installatie niet alleen zijn water hergebruiken, maar ook de warmte die in het water zit inzetten. Zo bespaart hij op zijn energiefactuur. Heel belangrijk in deze periode van hoge energieprijzen", stelt Van den Broeck.

Aaqua heeft 22 medewerkers en is actief in Europa, maar ook in het Midden-Oosten en eind dit jaar dus ook in de Verenigde Staten.

Zelf stemmen

Op het einde van deze week kennen we alle negen Voka Lokaal-winnaars en ook meteen de negen kandidaten voor de Prijs Ondernemen 2022. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

Je favoriete bedrijf een duw in de rug geven? Dat kan: vanaf 2 mei kan je hier stemmen voor jouw favoriete onderneming.

Schrijf je in voor de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2022

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie VanRoey- nov